מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיתוק שינה והזיות היפנוגוגיות.ענת09/08/2009
שלום,
אני בת 17 וסובלת משיתוק שינה בכל לילה, דבר שמשפיע על קשיי הירדמות והירדמות בשעות מאוחרות וכך גם עייפות במהלך היום..
לפני כמה שנים כשהייתי יותר קטנה החלו ההפרעות.. לקחתי קלמנברין שהיה מרגיע ועוזר להירדם
אבל עם הזמן כדור לא הספיק והיו מצברים שלקחתי יותר מ3 כדורים בשביל להירדם.
השנה הרופאה איבחנה אצלי את ההפרעה והסבירה לי שאני חווה שיתוק שינה
ובנוסף לזה, יש לי הזיות מטורפות עם כול הסימפטומים המלווים להזיות היפנוגוגיות (הזיות ראיתיות, שמעתיות ותחושתיות)
הרופאה הביאה לי רק כדורי שינה לזמן מוגבל - נוקטורנו
הם עזרו לי שבועיים אבל מה עכשיו..?
היא הביאה לי מרשם נוסף לכדורים אבל הם ממשפחת הפרוזאק ואני לא רוצה להתחיל לקחת כדורים שישפיעו עליי המהלך היום
בקיצור אני מרגישה אבודה, מפחדת ללכת לישון, ישנה בערך 5-4 שעות בלילה ועייפה במהלך כל היום..
אני כבר לא יודעת למי לפנות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר מיכל לוסטיג10/08/2009ראשית, מדוע אינך נרדמת, האם מחשש שמא תחווי שיתוקי שינה?
שנית-המונח "הזיות היפנונגוגיות "המוכר לך מכוון לכך שהנושא דוסקס ....אך האם אכן בצעת בדיקת שינה? האם את ישנוניות במהלך היום? האם אנו מדברות כאן גם על חרדה נלווית ומונעת שינה?
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל מאותה בעיה לעיתים מלווה בכאבים
ישנון16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)