שיתוק שינה והזיות היפנוגוגיות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוק שינה והזיות היפנוגוגיות.
    ענת
    09/08/2009

שלום,
    אני בת 17 וסובלת משיתוק שינה בכל לילה, דבר שמשפיע על קשיי הירדמות והירדמות בשעות מאוחרות וכך גם עייפות במהלך היום..
    לפני כמה שנים כשהייתי יותר קטנה החלו ההפרעות.. לקחתי קלמנברין שהיה מרגיע ועוזר להירדם
    אבל עם הזמן כדור לא הספיק והיו מצברים שלקחתי יותר מ3 כדורים בשביל להירדם.
    השנה הרופאה איבחנה אצלי את ההפרעה והסבירה לי שאני חווה שיתוק שינה
    ובנוסף לזה, יש לי הזיות מטורפות עם כול הסימפטומים המלווים להזיות היפנוגוגיות (הזיות ראיתיות, שמעתיות ותחושתיות)
    הרופאה הביאה לי רק כדורי שינה לזמן מוגבל - נוקטורנו
    הם עזרו לי שבועיים אבל מה עכשיו..?
    היא הביאה לי מרשם נוסף לכדורים אבל הם ממשפחת הפרוזאק ואני לא רוצה להתחיל לקחת כדורים שישפיעו עליי המהלך היום
    בקיצור אני מרגישה אבודה, מפחדת ללכת לישון, ישנה בערך 5-4 שעות בלילה ועייפה במהלך כל היום..
    אני כבר לא יודעת למי לפנות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר מיכל לוסטיג
    10/08/2009

ראשית, מדוע אינך נרדמת, האם מחשש שמא תחווי שיתוקי שינה?
    שנית-המונח "הזיות היפנונגוגיות "המוכר לך מכוון לכך שהנושא דוסקס ....אך האם אכן בצעת בדיקת שינה? האם את ישנוניות במהלך היום? האם אנו מדברות כאן גם על חרדה נלווית ומונעת שינה?

ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל מאותה בעיה לעיתים מלווה בכאבים

ישנון
    16/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו