צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    בר
    13/08/2009

יש לי בעיית שינה אני מילדות ככה ועם הזמן שגדלתי זה דיי מפריע לי אני בת 19 ויש לי הרגליי שינה מוזרים שאני לא רואה אצל אף אחד חוץ מאחי הגדול שלוקח כדורי שינה..
    אני לא יכולה להרדם אלא אם כן אני ערה יום שלם או יומיים ..וכשאני כבר נרדמת אני דופקת שינהה ארוכה מאוד כ12-20 שעות ... שלשום ישנתי 15 שעות שזה יחסית סביר.. מדי פעם אני מגיעה לשיאים של 20 שעות ואפילו פעם אחת ישנתי 23 שעות ...ומאז אני ערה יומיים ברציפות...
    לפעמים אני מתעוררת באותו שעה של חבר שלי ונשארים ערים עד מאוחר ואז הולכים לישון והוא נרדם תוך דקה ואני שעות במיטה לא מצליחה להרדם וזה מדכא.. אני יכולה להיות המון שעות ברציפות בלי לקום מהמיטה ועדיין אני לא נרדמת.......ואני מרגישה עייפות אך לא נרדמת!!!
    ועוד משהו מוזר שאני רואה שלילה בחוץ אני הכי לא נרדמת..הנוריולוג של אחי הגדול אמר שיש כמו מתג במוח שברגע שיש חושך ועוצמים תעינים על מנת להרדם.. נרדמים...... ואצלי זה לא ככה בכלל .גם אם אני עייפה וכבר לילה אני לא נרדמת... בבוקר שאני רואה אור יום אני מרגישה שאני יכולה להרדם אחרי שאני ערה המון שעות

מה עליי לעשות.???. אני רוצה לקבל עצה... אני דיי פוחדת ליטול כדורים כי זה כמו התמכרות ..
    ומצד שני אני לא יודעת לאן לפנות..

אודה אם תוכלו לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    13/08/2009

ייתכן שיש לך הפרעה בשעון הביולוגי שקובע את זמני השינה.
    פני לייעוץ פרטני במכון השינה ונראה כיצד ניתן לעזור.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

בר
    13/08/2009

המליצו לי על זה פעם... .
    היכן זה נמצא... האם יש מכון שינה קרוב למגוריי (קרית אתא)?
    ומה בדיוק עושים לי שם ??
    אם תוכלי לתת לי פרטים ומספר טלפון אודה לך מאוד!!! ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    13/08/2009

יש מכון שינה ששייך לטכניון וממוקם בבית חולים רמב"ם.
    בקשי מרופא המשפחה הפנייה לשם לשיחה עם רופא שינה.
    (קרוב לוודאי שלא תצטרכי לעבור בדיקת שינה בלילה)

לחילופין - את מוזמנת אלינו בשיבא, תל השומר, לייעוץ.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו