הקשר בין הפסקות נשימה בשינה וביום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשר בין הפסקות נשימה בשינה וביום
    יעקב
    23/08/2009

שלום, אני סובל מהפרעת שינה בדרגה בינונית (עקב צניחה של הלוע וחסימת קנה הנשימה) ובוחן את הטיפול היותר מתאים עבורי,מסתבר שיש לי הפסקות נשימה גם במהלך העירות במשך היום,כמו כן אני סובל מקשיי קשב וריכוז,שמתי לב שלפעמים נשימתי נעצרת גם במהלך היום, אבקש לברר האם יכול להיות קשר בין שתי התופעות הללו וכיצד רצוי לטפל בהפסקות הנשימה במהלך היום,כמו כן לא ברור לי האם קיים טיפול תרופתי להפרעת שינה מהסוג שלי (צניחת הלוע) והאם תרופות יכולות עקרונית לפתוח את החסימה שנוצרת בקנה הנשימה, בתודה ובברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    23/08/2009

אני מניחה שעברת בדיקת שינה ובה אובחנה הפרעת הנשימה הבינונית. אין טיפול תרופתי למחלה זו. הטיפול היעיל ביותר אם כי לא מרפא הוא מכשיר CPAP. התקן פה, טיפולים כירורגיים מסויימים והפחתה במשקלהן אפשרויות אחרות. אם ההפרעה בתנוחת גב כי אז הימנעות משינה על הגב יעילה כטיפול.
    הפסקות נשימה ביום?? לא קשור להפסקות נשימה בשינה.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,אודה אם ניתן לציין מה הטיפול..

יעקב
    24/08/2009

המומלץ להפסקות נשימה במהלך היום ומה בד"כ ההתמחות הרפואית הרלבנטית לתופעה זו(א.א.ג, גסטרו, לב... או? )
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    24/08/2009

אני מציעה להתייעץ עם רופא ראות.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעקב
    25/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו