מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליסומינוגרפיה מאכזבתכפיר25/08/2009
שלום רב,
ביצעתי לפני שבועיים פוליסומינוגרפיה בהפנייה על ידי נוירולוגית , הבדיקה בוצעה ללא אינטייק רופא שינה במעבדת שינה בדרום [המעבדה מתמחה בבעיות דום נשימה ולכן לא ברור מדוע ניטרו אותי בEEG... אם אין מי שיודע לקרוא את זה].
בנוסף ההבדיקה לא כללה בדיקת רגליים מחזורית [לא הונחה אלקטרודה על הרגל]. יש לציין כי כאשר אני מתעורר בבוקר המיטה וגם המיטה בחדר השינה במעבדת השינה נראים כאילו היה פוגרום במיטה, הסדין יצא ממנה....
לחזור שוב על הפוליסומנוגרפיה לדעתי אין טעם, מצד שני עדיין יש עייפות חוסר ריכוז ושינה לא מספקת למרות שינה בין 801 שעות.
כמו-כן אני סובל מדיכאון וחרדה וכעת בניסיון טיפולי במירו 15+סרוקסט 50 לאחר ניסיוניות כושלים בסרוקסט 20+מירו 30, ויאפקס 75-300 עם מירו 30 ואחכ סרוקסט 20-50 עם ויאםקס 150-225.
יש לעתים אינסומניה ולעתים שינה שטחית .ולא מרעננת.
האם כדאי לבצע בירור שינה מקיף שיכלול אקטיגרפיה ? ובעיקר מי הכתובת מכאן- הפסיכיאטרית שלא מצליחה לאזן תרופתית ? או הנוירולוגית?
האם אתם מקבלים מטופלים מהכללית, או שלפנות לייעוץ לדר' לוסטינג באופן פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר26/08/2009אתה זקוק להערכה מחודשת, מקיפה, במכון שינה, תוך התייחסות לכל הבעיות הרפואיות מהן אתה סובל והטיפולים התרופתיים שאתה נוטל.
אנחנו עובדים עם קופ"ח כללית.
ואתה יכול לפנות לייעוץ פרטי.
כרצונך.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשוחח עם דר' ברסקי מבאר שבע
כפיר26/08/2009האם היא חושבת שיש מקום להערכה מחודשת מולכם יחד עם הפוליסומינוגרפיה.... אגב נדמה לי שהיא מכירה אותך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)