פוליסומינוגרפיה מאכזבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליסומינוגרפיה מאכזבת
    כפיר
    25/08/2009

שלום רב,

ביצעתי לפני שבועיים פוליסומינוגרפיה בהפנייה על ידי נוירולוגית , הבדיקה בוצעה ללא אינטייק רופא שינה במעבדת שינה בדרום [המעבדה מתמחה בבעיות דום נשימה ולכן לא ברור מדוע ניטרו אותי בEEG... אם אין מי שיודע לקרוא את זה].

בנוסף ההבדיקה לא כללה בדיקת רגליים מחזורית [לא הונחה אלקטרודה על הרגל]. יש לציין כי כאשר אני מתעורר בבוקר המיטה וגם המיטה בחדר השינה במעבדת השינה נראים כאילו היה פוגרום במיטה, הסדין יצא ממנה....

לחזור שוב על הפוליסומנוגרפיה לדעתי אין טעם, מצד שני עדיין יש עייפות חוסר ריכוז ושינה לא מספקת למרות שינה בין 801 שעות.

כמו-כן אני סובל מדיכאון וחרדה וכעת בניסיון טיפולי במירו 15+סרוקסט 50 לאחר ניסיוניות כושלים בסרוקסט 20+מירו 30, ויאפקס 75-300 עם מירו 30 ואחכ סרוקסט 20-50 עם ויאםקס 150-225.

יש לעתים אינסומניה ולעתים שינה שטחית .ולא מרעננת.

האם כדאי לבצע בירור שינה מקיף שיכלול אקטיגרפיה ? ובעיקר מי הכתובת מכאן- הפסיכיאטרית שלא מצליחה לאזן תרופתית ? או הנוירולוגית?

האם אתם מקבלים מטופלים מהכללית, או שלפנות לייעוץ לדר' לוסטינג באופן פרטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליסומינוגרפיה מאכזבת

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    26/08/2009

אתה זקוק להערכה מחודשת, מקיפה, במכון שינה, תוך התייחסות לכל הבעיות הרפואיות מהן אתה סובל והטיפולים התרופתיים שאתה נוטל.
    אנחנו עובדים עם קופ"ח כללית.
    ואתה יכול לפנות לייעוץ פרטי.
    כרצונך.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשוחח עם דר' ברסקי מבאר שבע

כפיר
    26/08/2009

האם היא חושבת שיש מקום להערכה מחודשת מולכם יחד עם הפוליסומינוגרפיה.... אגב נדמה לי שהיא מכירה אותך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו