מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות לאורך כל מהלך היוםרונן27/08/2009
שלום רב,
מזה זמן מה אני חווה עייפות תמידית במהלך היום.
לא משנה כמה אני ישן אני פשוט מרגיש עייף כל מהלך היום וממש קשה לי לקום בבוקר.
כואב לי גם הראש שעה שעתיים אחרי שאני מתעורר.
אין לי הפרעות נשימה,נחירות,או יקיצות במהלך השינה.
אני בן 24,סטודנט,בעל ל"ד גבוה ומטופל ב-10 מ"ג אנלדקס ביום.
המשקל שלי הוא 85 ק"ג על 1.80 בדיקות הדם שלי תקינות(כולל ברזל,תפקוד בלוטת התריס וכד') ועשיתי גם CT ראש שיצא תקין.
בלי קשר לאנלדקס אני סובל מכאבי ראש תמידיים ומטופל כבר כמעט שנה באלטרולט.
עד עכשיו זה היה 10 מ"ג.מאז שסיפרתי לנוירולוג על העייפות הוא העלה את זה לאחרונה ל-25 מ"ג
בגלל התלונות של העייפות.
העניין הוא שאני מרבה לזוז,להסתובב,לשים רגל על רגע בשכיבה במהלך הלילה מצד לצד ואפילו פעם אחת בצבא נפלתי מהמיטה.זה אמנם קרה רק פעם אחת בחיי אבל עדיין זה מראה על כמות התזוזות וכל זה מספרת לי חברה שלי שישנה לצידי.
יש לציין שאני גם ADHD מאובחן אבל לא נוטל רטלין כל יום אלא בעיקר בתקופות מבחנים.
כשהייתי אצל הנוירולוג הוא אמר לי שאין אפשרות להפנות למרפאת שינה אלא אם כן זה דום נשימה וזה לא המצב אצלי.
אשמח לעזרה בנוגע לעייפות התמידית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחצי דם גבוהים, כאבי ראש, עייפות
ד''ר מיכל לוסטיג31/08/2009כל אלה ביחד מחשידים ביותר לקיומה של הפרעת נשימה בשינה.
פנה בהקדם למעבדת שינה על מנת לבצע בדיקת שינה (שתבדוק גם את מידת התנועתיות שלך בשינה)!!!!
ההפניה בחלק מקופות החולים הנה דרך רופא אף אוזן גרון ובאחרות גם רופאי משפחה, נאורולוגים ופסיכיאטרים יכולים להפנות.
אל תשהה את הבדיקה
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-הייתי אצל רופא א.א.ג והוא
רונן02/09/2009נתן לי הפנייה למרפאת שינה.העניין הוא שהוא התייחס לפאן של האף,נשימה וכד' בקשר לל"ד.
ממה שהבנתי שמופנים ע"י כזה רופא נותנים דגש בבדיקה לחלק הנשימתי שהוא חשוב במקרה שלי אבל לא בהכרח מחברים דברים לרגליים או עושים EEG או כל דבר אחר שקשור במוח.ואם עושים אז בצורה מינורית.איזה בדיקות במעעבדת השינה אני יכול/מומלץ לי לבצע לאור מקרה כמו שלי וכדאי לבקש מהרופא במרפאת השינה?
כי אני רוצה שהבדיקות יבדקו את הכל גם חלק נשימתי,נוירולוגי ואולי אפילו את ה-ADHD תוך כדי שינה(במידה ויש בדיקות כאלה במעבדת השינה).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מיכל לוסטיג נראה לי שהשאלה
אורן13/09/2009השנייה שלי התפספסה אשמח לתשובה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)