הפרעות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה
    ענבל
    28/08/2009

בת 32, בריאה,בשנה האחרונה קשיי שינה. נרדמת בקלות, מתעוררת בין 3 ל-5 פעמים בלילה, יקיצה מוקדמת מאוד (בין 2 וחצי לארבע, לעיתים נדירות מאוחר יותר).
    הפרעות השינה התחילו לאחר שעברתי הפלה, כך שייחסתי אותן תחילה לסטרס/דכאון, והנחתי שיעברו עם הזמן. נכון לעכשיו לא סובלת מתסמיני דכאון, מתפקדת היטב, עדיין לא ישנה.
    פניתי לרופא משפחה, שרשם לי ואבן, גם בשימוש בכדור אני עדיין מתעוררת מספר פעמים בלילה, אולם נרדמת מיד ומקיצה בשעות מאוחרות יותר (סביב 6 בבוקר). לרוב עם כאב ראש ותחושת טשטוש שלא עוברת עד שעות הצהריים.
    מצד אחד אני מרגישה שהשינה יותר טובה ואני גם יותר מרוכזת במהלך היום, מצד שני עדיין לא ישנה רציף, תופעות הלואי מפריעות והכדור,להבנתי, ממכר.
    האם יש אפשרויות טיפול נוספות? למי לפנות,האם רופא המשפחה הוא הכתובת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה

הוספת תגובה

• המתח הגלוי עבר אך

ד''ר מיכל לוסטיג
    31/08/2009

תסמיני קשיי השינה מסתבר עדיין לא.
    לישון במהלך היום רק יחמיר את הבעיה וימנע את החזר מעגל השינה התקין.
    גם תרופות הרגעה/שינה כמו וובן ודומיו לטווח ארוך לא ייטיבו.
    מציעה לפנות לשיחה לרופא שינה כדי לקבל מספר כלים התנהגותיים וכדי לשלול כי אכן מרכיבי הסטרס בעקבות ההפלה אכן חלפו.

שיהיה לילה טוב
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מורן
    31/08/2009

איני ישנה במהלך היום (עובדת מ-9 עד 18:00 או 19:00 בשגרה).
    כיצד מגיעים לרופא שינה? (ניסיתי לפנות למוקד בקופת החולים שלי(מאוחדת) ולא כל כך ידעו לכוון אותי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר מיכל לוסטיג
    31/08/2009

פני לרופא המשפחה שיכוון. בכל מקרה שיחת רופא שינה בבית חולים (בו קיימת מעבדת שינה) עלותה נמוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו