בעיות שינה ממושכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה ממושכות
    שי
    01/09/2009

שלום לרופאות הנכבדות. נתוני רקע על בעיות השינה מהן אני סובל כתבתי בפורום ב-1.5.09 בשעה 7:54 וב- 4.5.09 (לנוחיותכן, זה מופיע בעמוד 14 ). קיבלתי תשובות מדר' דליה שכטר-עמיר. לקחתי במשך 3 שבועות סירקדין, אך לא היתה לכך כל השפעה. קיבלתי את ההמלצות שניתנו בתשובה של דר' שכטר-עמיר והופניתי למעבדת שינה בלוינשטיין. הייתי בראיון ראשון לאחר שמלאתי שאלון מקיף. הרופא שראיין אותי נתן לי מספר עצות טכניות שעד כה לא הועילו, ושאל אם ארצה לבוא למעקב לילה. השבתי, כי אם יש סיכוי כלשהו שזה עשוי לתת אינדיקציה כלשהי, אני מעוניין. קיבלתי זימון לסוף אוקטובר. נכון לעכשיו אני לוקח לפתרון בעיות השינה שני סוגי כדורים: בונדורמין ונוקטורנו. אינני לוקח כל לילה אלא כל כמה לילות, כאשר אני מרגיש שהעייפות מכריעה אותי. אני מחליף מידי פעם (לפי תחושתי). פעם בודורמין שלם, פעם חצי כדור בונדורמין, פעם נוקטורנו 7 מ"ג ופעם נוקטורנו 3.75 מ"ג. לאחר כל ההקדמה, יש לי שאלה פשוטה וממוקדת. בלילות שאינני לוקח שום כדור, האם זה הגיוני לקחת אחר הצהרים חצי כדור בונדורמין? על מנת ל"שבור" את העייפות. אגב, בלילה ממוצע אני ישן כארבע שעות ומשתדל אחר הצהרים למחרת ל"תפוס" תנומה של מקסימום שעה. מצפה לתשובה בהקדם. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה ממושכות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    01/09/2009

אתה למעשה לא מטופל בהפרעת השינה שלך.
    אתה מוזמן לפנות לייעוץ פרטני.
    זה לא מסוג הבעיות שניתן לפתור בכמה שורות מעל דפי הפורום..

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

שי
    03/09/2009

לד"ר שכטר עמיר, תודה על תשובך. יתכן שאני מקשה עליך, אך לא קיבלתי תשובה לשאלה ששאלתי. מאחר ואני מעריך את דעתך, אני מקשה. מעבר לכך, לא ירדתי לסוף דעתך, כי למעשה אינני מקבל טיפול מתאים לבעיות השינה שלי. קופת החולים אליה אני משתייך, הפנתה אותי למעבדת השינה של בי"ח לוינשטיין, ונפגשתי עם מנהל מעבדת השינה לשיחה בת 30 דקות לאחר שמלאתי שאלון ממצה. אם כך מדוע זה אינו טיפול פרטני? אין לי כל בעיה לבוא למכון שאת מנהלת. אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נוספת

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    06/09/2009

היית בראיון. מילאת שאלון.
    בשורה התחתונה, לפי מה שהבנתי, נשארת עם טיפול שאינו מספק אותך.
    לכן כדאי לשוב לייעוץ נוסף - במכון בו נבדקת או אצל רופא אחר.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו