מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות שינה ממושכותשי01/09/2009
שלום לרופאות הנכבדות. נתוני רקע על בעיות השינה מהן אני סובל כתבתי בפורום ב-1.5.09 בשעה 7:54 וב- 4.5.09 (לנוחיותכן, זה מופיע בעמוד 14 ). קיבלתי תשובות מדר' דליה שכטר-עמיר. לקחתי במשך 3 שבועות סירקדין, אך לא היתה לכך כל השפעה. קיבלתי את ההמלצות שניתנו בתשובה של דר' שכטר-עמיר והופניתי למעבדת שינה בלוינשטיין. הייתי בראיון ראשון לאחר שמלאתי שאלון מקיף. הרופא שראיין אותי נתן לי מספר עצות טכניות שעד כה לא הועילו, ושאל אם ארצה לבוא למעקב לילה. השבתי, כי אם יש סיכוי כלשהו שזה עשוי לתת אינדיקציה כלשהי, אני מעוניין. קיבלתי זימון לסוף אוקטובר. נכון לעכשיו אני לוקח לפתרון בעיות השינה שני סוגי כדורים: בונדורמין ונוקטורנו. אינני לוקח כל לילה אלא כל כמה לילות, כאשר אני מרגיש שהעייפות מכריעה אותי. אני מחליף מידי פעם (לפי תחושתי). פעם בודורמין שלם, פעם חצי כדור בונדורמין, פעם נוקטורנו 7 מ"ג ופעם נוקטורנו 3.75 מ"ג. לאחר כל ההקדמה, יש לי שאלה פשוטה וממוקדת. בלילות שאינני לוקח שום כדור, האם זה הגיוני לקחת אחר הצהרים חצי כדור בונדורמין? על מנת ל"שבור" את העייפות. אגב, בלילה ממוצע אני ישן כארבע שעות ומשתדל אחר הצהרים למחרת ל"תפוס" תנומה של מקסימום שעה. מצפה לתשובה בהקדם. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר01/09/2009אתה למעשה לא מטופל בהפרעת השינה שלך.
אתה מוזמן לפנות לייעוץ פרטני.
זה לא מסוג הבעיות שניתן לפתור בכמה שורות מעל דפי הפורום..
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
שי03/09/2009לד"ר שכטר עמיר, תודה על תשובך. יתכן שאני מקשה עליך, אך לא קיבלתי תשובה לשאלה ששאלתי. מאחר ואני מעריך את דעתך, אני מקשה. מעבר לכך, לא ירדתי לסוף דעתך, כי למעשה אינני מקבל טיפול מתאים לבעיות השינה שלי. קופת החולים אליה אני משתייך, הפנתה אותי למעבדת השינה של בי"ח לוינשטיין, ונפגשתי עם מנהל מעבדת השינה לשיחה בת 30 דקות לאחר שמלאתי שאלון ממצה. אם כך מדוע זה אינו טיפול פרטני? אין לי כל בעיה לבוא למכון שאת מנהלת. אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
ד''ר דליה שכטר-עמיר06/09/2009היית בראיון. מילאת שאלון.
בשורה התחתונה, לפי מה שהבנתי, נשארת עם טיפול שאינו מספק אותך.
לכן כדאי לשוב לייעוץ נוסף - במכון בו נבדקת או אצל רופא אחר.
בברכה,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)