מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותדודו02/09/2009
אני סובל כבר מספר חודשים מקשיי הירדמות, הרבה לילות לבנים. הייתי בייעוץ אצל פסיכיאטרית ונטלתי סימבלטה יחד עם בונדורמין לפני השינה שלא פתרו את הבעיה. החלטתי להפסיק את הכדורים בכלל ולאחרונה לאחר בדיקה במעבדת שינה התחלתי טיפול בסרוקסט (כבר שבוע). בשל קשיי הירדמות אני חוזר ליטול כדורי שינה וזה לא מוצא חן בעיני, ולכן אני שוקל להחליף את הטיפול בסרוקסט לטיפול באנטידיפרסיבי בעל אפקט מרדים כגון רמרון או טרזודיל. אשמח אם תייעצו לי לגבי הההמלצה שלכן לשינה טובה: רמרון/טרזודיל. אציין כי בעבר נטלתי רמרון וזה נתן לי להרגיש ג'נקי במהלך היום (תחושה של אוטיזם קל:)). כן אציין כי הפסיכאטרית אבחן מאסק דיפרשיין שבא לידי ביטוי בעיסוק מוגזם בתסמינים גופניים, אע"פ שאינני מרגיש בדיכאון.
מת שהסבל הזה כבר ייפסק - אודה מאוד לעזרתכם לגבי המשך הטיפול התרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר02/09/2009הפורום אינו מיועד להמלצה על טיפול תרופתי זה או אחר!
באופן כללי אוכל לומר שיש הגיון לתת במקרה שלך תרופה אנטידיכאונית סדאטיבית
ולא כזו בעלת אפקט מעורר.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו תרופות עונות על הגדרה זו?
אייבי02/09/2009תודה על תשובתך.
אשמח לדעת מה האלטרנטיבה לגבי תרופות שאינן מעוררות,
ואם יש יתרון או חסרון בולט לכל אחת מהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר06/09/2009טרזודיל ורמרון בעלות אפקט סדאטיבי.
נראה לי נכון ורציני להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך לגבי התרופות! כשרושמים תרופה X למטופל Y הרופא לוקח בחשבון יתרונות וחסרונות גם בהתאם לאבחנה ולמצב הרפואי של המטופל ולכן לא יהיה נכון להמליץ על תרופה X מעל דפי הפורום..
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)