התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    דודו
    02/09/2009

אני סובל כבר מספר חודשים מקשיי הירדמות, הרבה לילות לבנים. הייתי בייעוץ אצל פסיכיאטרית ונטלתי סימבלטה יחד עם בונדורמין לפני השינה שלא פתרו את הבעיה. החלטתי להפסיק את הכדורים בכלל ולאחרונה לאחר בדיקה במעבדת שינה התחלתי טיפול בסרוקסט (כבר שבוע). בשל קשיי הירדמות אני חוזר ליטול כדורי שינה וזה לא מוצא חן בעיני, ולכן אני שוקל להחליף את הטיפול בסרוקסט לטיפול באנטידיפרסיבי בעל אפקט מרדים כגון רמרון או טרזודיל. אשמח אם תייעצו לי לגבי הההמלצה שלכן לשינה טובה: רמרון/טרזודיל. אציין כי בעבר נטלתי רמרון וזה נתן לי להרגיש ג'נקי במהלך היום (תחושה של אוטיזם קל:)). כן אציין כי הפסיכאטרית אבחן מאסק דיפרשיין שבא לידי ביטוי בעיסוק מוגזם בתסמינים גופניים, אע"פ שאינני מרגיש בדיכאון.
    מת שהסבל הזה כבר ייפסק - אודה מאוד לעזרתכם לגבי המשך הטיפול התרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    02/09/2009

הפורום אינו מיועד להמלצה על טיפול תרופתי זה או אחר!
    באופן כללי אוכל לומר שיש הגיון לתת במקרה שלך תרופה אנטידיכאונית סדאטיבית
    ולא כזו בעלת אפקט מעורר.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילו תרופות עונות על הגדרה זו?

אייבי
    02/09/2009

תודה על תשובתך.
    אשמח לדעת מה האלטרנטיבה לגבי תרופות שאינן מעוררות,
    ואם יש יתרון או חסרון בולט לכל אחת מהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    06/09/2009

טרזודיל ורמרון בעלות אפקט סדאטיבי.
    נראה לי נכון ורציני להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך לגבי התרופות! כשרושמים תרופה X למטופל Y הרופא לוקח בחשבון יתרונות וחסרונות גם בהתאם לאבחנה ולמצב הרפואי של המטופל ולכן לא יהיה נכון להמליץ על תרופה X מעל דפי הפורום..

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו