מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע מה קרה פתאוםאורן02/10/2009
לוקה בהפרעות חרדה ודיכאון תמידייים אבל אף פעם זה לא הפריע בשינה
אולי אני חולה נפש בגלל מה שאני יגיד עכשיו אבל זה כך השעה אחת בלילה אני מנסה להירדם משעה 10 והתחלתי לחשוב על עניין השינה ולא נכנסתי לפניקה פתאום הרגשתי שאני נרדם וקמתי כי פחדתי והתחלתי לשאול את עצמי זה הירדמות אני ממש מרגיש את זה וזה מפחיד בדרך כלל אני לא מרגיש את זה ...אני נורא עייף וגם ככה עובד נורא קשה....כנראה הלילה הזה אוותר על השינה כי זה לא יוצא לי מהראש אך אני מפחד לגבי מחר כולי בחרדות ולא יודע מה לעשות מפחד שעוד פעם איך שאני יבוא להרדם וארגיש את הגוף שלי נרדם אתחיל לפחד
יכול להיות שמחר זה יראה לךי שטותי?.......והאם שמעת על תופעה כזאת...והאם אני מחר יוכל להרדם בלי להרגיש כמו היום שממש הרגשתי ונכנס בי פחד והתעוררתי בבהלה .....ממש איך שאני בא להרדם אני אומר לעצמי עם פת מחשבה אחרונה לפני השינה תיכנס לתוך השינה אל תפחד ואז אני אין לי חוסר תחושה בכל הגוף ....זה נורא מפחיד אותי....שאלתי בגדול האם אני יוכל להרדם מבלי להרגיש?????????...תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע מה קרה פתאום
אורן02/10/2009ניסתי גם עכשיו בבוקר אני לא יכול לישון אני כבר ימויים ללא שינה ואני עייף מאוד איך שאני בא להרדם אני מרגיש שאי מאבד את ההכרה וישר אני קופץ אני מפחד שיקרה לי משהו בריאותי עקב אי שינה ,אני נורא עייף אני ממש עומד להרדם ולא הולך לי......אולי אחכה לערב וארדם בלי שארגיש......יש מצב כזהבבקשה ממך עזרה אני נורא עיייףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)