מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לתשובה בדחיפות....הילה20/10/2009
היי אני הילה בחורה צעירה כבת 23 מת"א...
לקח לי המון זמן למצוא פורום בנושא שגם אנשי מקצוע נותנים יעוץ ומתייחסים..
כבר כמה שנים _לפחות 6_אני סובלת מהפרעה מוזרה בשינה...
היא חוזרת לעיתים קרובות בתקופה האחרונה...
אני נרדמת בשניות וכשרוצה להתעורר גופי כאילו משותק וחסר שליטה אני נלחמת לפתוח את העיינים ולהשמיע קול או להזיז איבר כלשהוא-איפילו אצבע וזה מתיש...
בדקות שניות שזה קורה אני בהכרה מלאה ושומעת כל מה שיש סביבי ומודעת!
פעם אחרונה שזה קרה הרגשתי את המוות וזה הפחיחד אותי ...
מה זה ומה עליי לעשות!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית - להירגע...
ד''ר דליה שכטר-עמיר20/10/2009התופעה שאת מתארת שכיחה למדי ונקראת "שיתוק שינה", Sleep Paralysis.
התופעה שכיחה במיוחד במצבים של חוסר שינה מצטבר.
יש צורה משפחתית נדירה של הפרעה זו או כחלק ממחלת שינה לא שכיחה - נרקולפסיה (אבל אז יש כמובן תופעות נוספות).
ההרגשה מפחידה אך לא מתים מכך.
לילה טוב,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)