כדור שינה מותר ללקיחה בזמן הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור שינה מותר ללקיחה בזמן הנקה
    עידית
    17/09/2007

יש לי חלום, ובחלומי אני ישנה לילה אחד רצוף. מניקה (ולא ישנה) כבר 10 חודשים ומשתוקקת ללילה של שינה רצופה. כיוון שסובלת מפיברומיאלגיה ומהפרעות שינה רוצה להיעזר בכדור בזמן שהאבא סופג את ההתעוררויות של הקטן. האם יש כדור שמותר לקחת, באופן חד פעמי, בזמן ההנקה?
    נ.ב. לא מצליחה לשאוב חלב - כך שזה לא פתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעת שינה??

ד''ר מיכל לוסטיג
    17/09/2007

איני בטוחה שהשינה הקטועה שלך קשורה לפיברומיאלגיה. נכון הוא שישנם שינויי כלשהם שנצפו בחולי פיברומיאלגיה בEEG אך לא זו הבעיה. כשיש תנוק ומניקים, לא תמיד ישנים רצוף . עם זאת אני מפנה את השאלה לכוון אחר-מדוע תנוק בן 10 חודשים אינו ישן לילה שלם? ואם כן, האם מדובר ברמת חרדה שלך סביבו שמביאה אותך להתעוררויות?
    במידה ותנוקך אינו ישן לילה שלם מציעה לך להתייעץ (ישנם גם מספר פורומים העוסקים ומדריכים לגבי הכוונת שינה בתינוקות). במידה ואנו מדברים על חרדה מציעה לפנות לפסיכיאטר ולשקול אז אפשרות טיפולית.
    כדור חד פעמי? יש, לא הייתי מציעה לקחתו כל עוד את מניקה. כדור חד פעמי שיפתור מעתה את הבעיה? לא ידוע לי.

חתימה טובה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחת לכל הציפיות

עידית
    17/09/2007

מצטערת, אבל עוד לא שמעתי על תינוקות שישנים כל הלילה. התינוק שלי נורמאלי ומתוק וככה גם אמא שלו. לא חרדה, לא נעליים ובטח לא טיפול פסיכיאטרי!!! אני קמה כי הוא צריך אותי ואני לא בנויה להתעלם מכך (או להשתמש באחת השיטות האכזריות וקרות הלב שמוצעות בספרים וברחבי הרשת). ברור שהשינה שלי מופרעת בגלל שהוא קם לינוק, אבל אני יודעת שגם אם לא אצטרך להתעורר להניק אותו, הפרעת השינה שלי (שלא קשורה להנקה והייתה קיימת גם לפני כן) תרים את הראש ותעיר אותי בכל זאת, ורציתי לדלג מעל זה, אבל לא חשוב. אם זה הכיוון שלך, אני מוותרת. כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעידית

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    17/09/2007

גם אם אינך מקבלת את התשובה המקיפה והמפורטת, מותר להתנסח בצורה פחות בוטה.

שנה טובה וגמר חתימה טובה
    ד"ר שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו