קושי בהרדמות חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בהרדמות חוזרת
    אמא עייפה
    26/10/2009

הי,
    ראשית אני רוצה לציין שמעולם לא סבלתי מהפרעות שינה כלשהן,
    להפך - תמיד נרדמתי בקלות ואני יכולה להעיד על עצמי שאני בחורה שאוהבת לישון.
    אבל.... כרגע המצב הוא - שילדתי לפני כחודשיים את בני השני, ועוד לקראת סוף ההריון
    סבלתי מתופעה של יקיצה מוקדמת וקושי להרדם שוב.
    עד עכשיו הבעיה נמשכת - גם לאחר הלידה.
    אני רוצה לציין שאני מניקה את בני גם בלילה, אין לי קושי להרדם אך כאשר אני מתעוררת בלילה איני מצליחה להרדם שוב בכלל!!!! אפילו אם ישנתי רק כשלוש שעות, גם בשעות היום כאשר הוא ישן איני מצליחה להרדם!
    זה ממש מתסכל ומייאש, כאילו היכולת לישון נלקחה ממני..... העייפות המתמשכת גורמת לי לדלקות חוזרות בשד... איני יכולה ליטול שום כדורים מכיוון שאני מניקה!
    מה אני יכולה לעשות??? אני רוצה שהמצב יחזור להיות כמיקודם!
    אשמח לעצה מועילה בהקדם האפשרי, מה אפשר לעשות???
    האם זה קשור אישהו לרמת אסטרוגן נמוכה בעקבות ההנקה, אם כן האם יש לשקול הפסקת ההנקה?
    בתודה- העייפה המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בהרדמות חוזרת

הוספת תגובה

• קושי בהרדמות חוזרת

ד''ר מיכל לוסטיג
    26/10/2009

אין ספק שתקופה זו של טרום ופוסט לידה הנן תקופות עם עוררות רגשית ופיזית גבוהות. אל תלחמי בעוררות, במידה ואינך יכולה להרדם ואת מתחילה לחוש אי שקט,,, צאי מהמיטה וחזרי אליה רק לאחר 20 דקות וחוזר חלילה. גם אם בימים הראשונים זה אומר שתשני פחות זמן. כל עוד תקפידי על זמן התעוררות קבוע בבוקר ולא "תגנבי " שעות שינה במהלך היום , זה יסתדר.

מזל טוב
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו