מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות שינה בהריוןנירה26/12/2009
אני בשבוע 10 להריון. אני עייפה כבר משעות הצהרים, נכנסת למיטה בסביבות חצות, נרדמת בלי שום בעיה, אבל תמיד מתעוררת כעבור 3-4 שעות ואז אני בערנות מוחלטת ובלי יכולת לחזור ולהירדם. לפעמים אני מצליחה להרדם שוב כעבור שעתיים-שלוש, אבל לא תמיד זה מתאפשר (תלוי בשעת היקיצה).
יש ערבים שבהם אני ממש "מנקרת" מרוב עייפות, אבל גם אז מתעוררת כעבור 4 שעות ערנית לגמרי.
התופעה הזו נמשכת כבר כחודש וחצי.
אני מודעת לכך, שאולי מדובר במתח, אך אציין כי דווקא בתקופות הכי קשות ומתוחות בחיי, ישנתי לילות שלמים.
1. האם יש פתרון לבעיה
2. עד כמה מדובר בבעיה מזיקה - לי או לעובר
3. האם שנת צהרים אמורה לשפר/להחמיר את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר26/12/2009בהנחה שאין לך בעיות רפואיות כלשהן ושבדיקות הדם בגדר התקין, סימפטומים כמו שתארת אכן עלולים לנבוע ממתח ועוררות נפשית גבוהה.
טכניקות הרפייה שונות עשויות לשפר את איכות השינה ואת היכולת להירדם שנית בקלות.
שנת צהריים לא תשפר את שנת הלילה אך תנומה קצרה בצהריים עשויה לשפר את העירנות במשך היום.
חוסר שינה אינו טוב לבריאות בשום מצב. אם נדודי השינה לא חולפים התייעצי עם הרופא שלך איזה תכשיר שינה טבעי את יכולה ליטול מדי פעם.
ד"רדליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)