בעיית נחירות בלילה ,בעיית פיפי בליל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית נחירות בלילה ,בעיית פיפי בליל
    מרדכי
    27/12/2009

שלום שמי מרדכי בן 58 לאחר התקף לב קל.
    1-בקשר לניתוח עם גלי רדיו כתבתם שיש כאבים חזקים בניתוח בגלי רדיו ,כמו כן כתבתם שהטיפול טוב ל 2-3 שנים אולי תוכלו להסביר את הנושא?
    2-גם אני סובל מנחירות והפסקות נשימה ההיתי במעבדת השנה ושם המליצו לי על מסכת cpap ניסיתי אותה במשך שבועים ולא הצלחתי להתרגל. מה אתם ממליצים.
    3- יש לי בעיית השתנה בלילה אני קם כמה פעמים בלילה להשתין ולא מצאתי פיתרון לנושא מה לעשות? אני עייף במשך היום ולפעמים יושן.

בתודה מרדכי

רק בריאות,
    בעיית נחירות בלילה ,בעיית פיפי בליל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מספר תשובות

ד''ר מיכל לוסטיג
    29/12/2009

שלום,
    ראשית, טיפול בגלי רדיו אינו טיפול הבחירה עבור הפסקות נשימה בשינה גם אם הן מלוות בנחירות ולא רצוי לטפל בנחירות מבלי לטפל בהפסקות הנשימה.
    מכשיר הcpap הוא הטיפול האופטמלי בבעיה ונכון שלעיתים קשה להסתגל אליו אך ניתן ... אין לו תחליף (התחליף הקיים הוא ניתוח ובמצבך לאחר התקף לב זו לא אופציה כעת).
    לגבי גלי רדיו איני יודעת מי כתב שישנם כאבים חזקים לא בכך הבעיה אלא בכך שאינו הטיפול לבעייתך.

בברכה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו