מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית עייפות למרות שינה מרובהגילי08/10/2007
שלום רב,
אני כבן 40. בשנה האחרונה החלתי בשינה מרובה (לא עקב מחלה או שינוי במצב בריאותי כפי שידוע לי) של לעתים 10 שעות בלילה וזאת בנוסף לשינת צהריים של שלוש שעות. בשולי הדברים אוסיף כי לפני כשנה במידה והייתי נרדם לחצי שעת שינת צהריים לא יכולתי להירדם בלילה והייתי עירני. עשיתי בדיקות דם עקב הפניית רופא לשלילת מחלת הנשיקה ואכן אינני חולה במחלה זו.
אציין כי אני כבד משקל (110 ק"ג וגובה 1.87) ובשנה האחרונה התחלתי במקביל לנחור בחוזקה (לפני כן הייתי נוחר לעתים רחוקות). רופא המש]חה מסר שייתכן שזה המקור לעייפות.
אבקש חוות דעתך בעניין.
תודה מראש,
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות
ד''ר דליה שכטר-עמיר09/10/2007מאוד ייתכן שאתה סובל מתסמונת הפסקות נשימה בשינה (Obstructive Sleep Apnea Syndrome).
תסמונת זו שכיחה למדי בגברים בגילך, בעלי עודף משקל וסימפטומים אופייניים הם נחרות ועייפות וישנוניות במשך היום.
תסמונת לא מטופלת עלולה עם הזמן לגרום לתחלואה נוספת כמו יתר לחץ דם, מחלות לב ובכלל מחלות כלי דם.
לכן - בקש הפנייה לבדיקה במכון שינה!
בברכה,
ד"ר שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גילי09/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)