מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cpapירון10/10/2007
שלום,
אני בן 19 וחצי וסובל מעייפות. בדיקת שינה הראתה דום נשימה קל.
ה-BMI שלי הוא 24. גובה 182 משקל 81.
בקרוב תהיה לי פגישת ייעוץ עם הרופא בה יוחלט מה לעשות.
האם ייתכן שיציעו לי להשתמש בcpap?
האם זה מקובל בגילי?
ואם כך יציעו האם יש דרך לשנות את רוע הגזירה(במידה ותהיה כזו) כי הרי להשתמש במכשיר כזה בגילי זה לא כל כך נוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהפרעת נשימה בשינה
ד"ר דליה שכטר10/10/2007לפי הנתונים שמסרת יש מקום להתייעץ לגבי פתרון כירורגי ולאו דווקא CPAP.
לילה טוב.
ד"ר שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שכטר
ירון12/10/2007תודה על תשובתך.
למה הכוונה פיתרון כירורגי?
ומדוע לדעתך לפי הנתונים אין צורך בcpap?
אציין שיש לי שקדים מוגדלים (היפרטרופיים) ואובולה מוארכת שנוגעת בבסיס הלשון (כך לדברי רופאת א.א.ג.).
תודה מראש.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלי
ד''ר דליה שכטר-עמיר13/10/2007פתרון כירורגי הכוונה כריתת שקדים אם יש שקדים גדולים וחוסמים: טיפול בחיך הרך ובעינבל (אובולה) בטכניקות שונות.
במקרים רבים מידת ההצלחה של טיפול כירורגי גבוהה יותר אם מדובר בהפרעת נשימה קלה בשינה.
בכל מקרה ההחלטה צריכה להיות של רופא אאג מיומן, שמתמצא גם בנושא של הפרעות נשימה בשינה.
בהצלחה.
ד"ר שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)