מכבה תמיד את השעון מעורר כשקם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכבה תמיד את השעון מעורר כשקם
    מנחם
    12/02/2010

שלום,
    לפני שאתחיל לספר את הבעיה שלי רק אגיד שאני בן 16 וחצי.
    בכל בוקר שאני הולך לבית הספר אני שם 2 שעונים מעוררים עם הבדל של דקה צילצול בין אחד לשני ובמקומות שונים בחדר בכדי להטריח אותי לקום.בכל פעם שאני מתעורר מהשעון אני ישר מנתק אותו ,לעיתים נדירות אני זוכר את זה שניתקתי ולרוב לא.במקרה שאני זוכר את זה שניתקתי מה שאני זוכר זה שאני קם מנתק וחוזר לישון.כל הזיכרון הזה כ 3 שניות ואז אני נרדם שוב.כמעט ובלתי אפשרי להשאיר את עצמי ער באותו הזמן ולא ללכת לישון מאחר ואני לא ממש ערני באותו הזמן.לאחר 12 שעות שניה אני קם ביקיצה טבעית.כשאני משתמש בשעון אני יושן מ 12/11 בערב עד 7 בבוקר ( הזמן של השעון מעורר ) וקם הכי מוקדם ב 7:20 לאחר עזרה קטנה מהאבא שמעיר בעדינות [ מדבר ולא צורח או משהוא אחר ].
    יש לציין שכשיש לי דברים חשובים [אתם יודעים לא ממש מלהיב לקום כל יום וללכת לבית ספר] אני קם רגיל מ 11/12 עד 7 שעון מעורר וקם בלי לכבות אותו.
    גם כשאני אצל חבר אני קם ישר.
    בטיול שנתי לאחר יום קשה העירו אותנו חזק [ מי שלא קם לוקחים לו את השק שינה ושמים בצד כדי שיהיה לך קר ] וקמתי בלי שיקחו לי.

1. כיצד אני יקום לבית ספר מבלי לכבות כל פעם את השעון מעורר?
    2. האם גופי מחליט עבורי מתי אני יקום מוקדם ומתי לא בהתאם לרצון לקום באותו היום? אם כן כיצד לשנות את המודעות? 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

מנחם
    12/02/2010

שלפעמים אני עושה Snooze שזה יצלצל עוד 5 דק' ואז אני שוב מכבה וגם את זה לא זוכר לרוב.
    אחד מהשעונים מעוררים רחוק יחסית ( צריך לקום מהמיטה ) ואני קם מהמיטה ומכבה וגם זאת לרוב לא זוכר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    15/02/2010

כמו שתארת כל כך יפה - עניין של מוטיבציה!

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה?

מנחם
    17/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    17/02/2010

ייתכן שאם תלך לישון מוקדם יותר תצליח להתעורר ביתר קלות. רוב בני הנוער בגילך זקוקים ל8-9 שעות שינה ולפי מה שכתבת אתה ישן פחות.

בהצלחה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו