מלטונין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלטונין
    עייפה
    15/02/2010

שלום, אני בת 30, מאז שאני זוכרת את עצמי מתקשה להירדם, נרדמת מאוחר, וקשה לי מאד להתעורר בבוקר (הפרעה בתזמון שינה?). לעבודה הנוכחית אני צריכה לקום כל יום ב6:30, ואני מסתדרת עם זה, אבל אני עייפה מאד רוב הזמן ולא מרגישה שהגוף שלי מתרגל לזה. 
    אני הולכת לישון ב-11, ולאחרונה אני דווקא לרוב נרדמת מהר בגלל שאני כל כך עייפה, אבל אחרי סופי שבוע שאני משלימה בהם שינה אני שוב לא מצליחה להירדם, ומתחילה את השבוע עייפה עוד יותר מהרגיל..
    השאלות שלי- לפני שאני פונה למרפאת שינה, האם לפי מה שתארתי סביר שיירשמו לי מלטונין? והאם מלטונין יכול לעזור לי להיות פחות עייפה, עם אותן שעות של שינה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלטונין

הוספת תגובה

• מלטונין אינה תרופה מעוררת

ד''ר מיכל לוסטיג
    15/02/2010

תפקידה העיקרי הוא תיקון הפרעות בתזמון שינה ולא ברור לי שזה מה שאת סובלת ממנו.
    במידה ואת אכן ישנה 7.5 שעות מדי לילה הרי שכדאי לבדוק מדוע את כה עייפה עדיין. ולכן כדאי אכן לפנות למעבדת שינה.

בברכה
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו