שעות שינה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעות שינה !!
    מיקי
    18/02/2010

שלום רב לרופאה !! אני אחות ובתןקף תפקידי לא תמיד ניתן לישון את כל השעות הדרושות.הבעייה היא שאם אני לא מצליחה לישון את השעות שאני חייבת (6-7) אני מרגישה "סמרטוט" אמיתי+כאבי ראש+חולשה וחוסר יכולת לתפקד. סביבי אני נוכחת בחברותי שמתפקדות כהלכה גם עם שעות שינה מועטות. מה הפתרון ?? הרי לא ניתן לתכנן את החיים ע"פ שעות שינה ?? .מה את מציעה ?? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעות שינה !!

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    18/02/2010

מאחר ששינה מספקת חיונית לגוף כדי לתפקד היטב ולהפחית תחלואה הרי שבסופו של דבר חייבים לתכנן את החיים ע"פ שעות שינה!
    לצערי אין "פטנט" שיגרום לגוף להסתדר עם פחות שעות שינה (בצורה משמעותית ולאורך זמן) ממה שנחוץ. לכל אחד מאיתנו צורך שונה בשעות שינה. יש שמסתדרים נהדר עם 5 שעות ויש שלא מתפקדים עם פחות מ-9 שעות. את זקוקה ל-6-7 שעות ולכן עלייך לתכנן את סדר היום כך שתוכלי לקבל את שעות השינה.

בברכה,

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו