מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לישון מספר חודשיםעומר21/02/2010
שלום רב,
מזה מספר חודשים איני מצליח להרדם.
אני בן 34, נשוי וללא בעיות רפואיות משמעותיות.
מגרנה וניתוח קבע דו צדדי לפני שנתיים.
אני תמיד ישן קל מאוד (שומע יתוש או חתול הולך ברחוב, אני מתעורר), אבל בחודשים האחרונים אני לא מצליח להרדם כלל (= אולי שעה שעתיים לקראת הבוקר).
ניסיתי לקחת כדור שינה שאמור להיות חזק (בונדורמין) = פעם ראשונה ישנה טוב. לקח לו 4 שעות להשפיע אבל ישנתי 8 שעות. גן עדן...
פעם שניה, לקחתי כדור ב 21 ונרדמתי ב4 לפנות בוקר. התעוררתי אחכ ב8.
פעם שלישית ואחרונה עד היום, לקחתי ב24 וקמתי ב8 בבוקר.
אני לא מעונין להמשיך לקחת כדורים. אני צעיר... מה עוד כי הכדוק גורם לטווח האחרוך לתופעות לא חביבות ביניהם, מפריע לזכרון.
אני מאוד עייף ופשוט לא נרדם. זה ממש מתסכל. לעומת זאת, במשך היום אני מתפקד מעולה. באמת. לא מרגיש כלל את העייפות רק בלילה אני רוצה ולא מצליח.
מה אני יכול לעשות?
תודה רבה,
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול התנהגותי קוגנטיבי
ד''ר מיכל לוסטיג22/02/2010ראה שאלות נפוצות מצורפות לפורום זה
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)