מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות שינהמיואש26/02/2010
לאחרונה ניסיתי תרופת שינה סטילנוקס אבל היא לא עזרה בכלל לא נרדמתי ליותר משעה ואז כל הלילה לא מליח לישון עד הצהריים ואז גם לשעתיים שלוש אני סובל מבעיות נפשיות דכאונות וחרדות והרבה מחשבות בעיקר לפני השינה עכשיו השאלה שלי היא כזאת קראתי על מספר תרופות שינה ללא מרשם כגון: יוניסום .טונייט .נייטול .סליפ אייד. ולפי מה שקראתי היוניסום הכי טוב הכי חזק אבל שהתקשרתי לבית מרקחת אמרו לי שלא מיצרים אותו ובמקומו יש תסליפ אייד עכשיו אני מבולבל ורוצה לישון ורוצה לקנות תרופה טובה שתרדים אותי ל8 שעות של גען עדן יש לי פסכיאטרית ואני בקשר איתה אבל אני רוצה חות דעת נוספת. מי מהתרופות הכי טובה ותעשה תעבודה ותתן לי לישון כמו שצריך מהתרופות שרשמתי בבקשה תגידי לי מי מהתרפות שרשמתי ואל תמליצי לי על תרופות עם מרשם. תודה.
יוניסום
סליפ אייד
טונייט
נייטול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר28/02/2010אינני ממליצה על תרופות ספציפיות דרך הפורום.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)