מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בשינהאנה02/03/2010
שלום! בערך מגיל 14 יש לי בעיות בשינה זה בא פעם ב.. לרוב אני ישנה טוב והרבה אני יכולה לישון בלילה 11 שעות רצוף אולי לקום פעם אחת לשירותים והכל טוב ויפה. אבל לפעמים כשאני במתח ממשהו או אפילו סתם זה בא לי פתאום ואני מרגישה לחוצה שאולי אני לא ארדם וזה מה שקורה וככה המחשבות באות לי בלילה שאני לא מצליחה להרדם ולרוב אני לוקחת איזה כדור שגם מרדים אותי אחריי שעתיים. ואני רואה שאני לא נרדמת ואני נלחצת ומכריחה את עצמי להרדם. עכשיו זה שוב קורה לי כבר כמה ימים ברציפות וזה מלחיץ אותי כי אני סטודנטית ובתקופה עמוסה וזה יוצר שאני צריכה להפסיד הרצאות. ואני לא יודעת איך לפתור את זה כי הרפיה וכל זה לא יעזור אני מנסה הכל ולא הולך. אני גם רוצה לציין שיש לי בעייה עם ההורומונים שגילו לי בתקופה האחרונה ואין לי כמה חודשים מחזור.
מה אני יכולה לעשות? האם כדאי לגשת לרופאת משפחה שתביא לי הפניה לאיזה רופא שיביא לי תרופה שאני אוכל לקחת למקרה שזה קורה לי. אני תמיד חיה בלחץ שזה יקרה וזה הורס לי חיי יום יום. אני מיואשת ממש.לרוב באמת שנגיד עכשיו זה קרה לי אחרי שאיזה חודש ישנתי מעולה.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר02/03/2010אם מדובר בנדודי שינה מדי פעם אין מניעה ליטול כדור שינה במרשם ולדעתי - אפילו רצוי, כדי לא להיכנס למעגל קסמים של נדודי שינה - חרדה מפני השינה - נדודי שינה קשים יותר וכו'. דברי על כך עם רופאת המשפחה.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, איזה כדור את ממליצה
אנה02/03/2010איזה כדורים יעילים בפתרון בעייות שניה.
לרוב אני לוקחת לורווין אל זה משפיע עליי אחרי הרבה זמן אחרי זה איזה שעתיים. וכאלה שאני לא אהיה עייפה על היום שלמחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר02/03/2010אני לא ממליצה על תרופה ספציפית במסגרת הפורום. התייעצי עם רופאת המשפחה.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)