Circadin 2.0.p - האם אני זקוקה לזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Circadin 2.0.p - האם אני זקוקה לזה?
    בדוי
    11/03/2010

שלום, אני סובלת מהפרעת קשב וריכוז ומליקוי למידה.
    אני כרגע נוטלת קונטרטה 54 מ"ג ושוקלת בערך 50 ק"ג.

הבעיה היא שהתרופה מעוררת אותי וגורמת לי לשינוי של השעות בהן אני מרגישה צורך לישון. אני ערה יותר שעות ביממה מאדם רגיל. אני נשארת ערה בלי צורך לישון משהו כמו 18-19 שעות ואני בנאדם שזקוק ללפחות 8 שעות בלילה, אלא שאחרי הקונצרטה אני לא מסוגלת לקום אלא אם כן ישנתי 10 שעות בערך.

למעשה- אין לי בעיות שינה של ממש, אבל בגלל שמכיתה א' נתנו לי ריטלין ואחר כך קונצרטה אני כבר לא זוכרת מה זה לישון בזמן. אם אני לא לוקחת את התרופות האלו אני לא יעילה. אני בת 25.5

האם התרופה Circadin 2.0.p היא הפיתרון עבורי? הרי שאינני סובלת מבעיות שינה- אלא רק ורק משום שאני לוקחת קונצרטה. לדעתי, כשאני מפסיקה לקחת אותה אני מסוגלת לישון מוקדם יותר.. נניח בשתיים ואז לקום בעשר וזה נורמאלי. אבל עם הקונצטרה שתיים בלילה זה מוקדם בשבילי...

נ.ב: הפסיכיאטר רשם לי אדרל ואמר לי שאם זה יעורר אותי הוא ירשום לי סטסטרה. אני קראתי שאדרל עוד יותר מעורר מהקונצרטה... ואני חוששת שלא אוכל לישון בכלל. מכרה שלי, שלוקחת אדרל סיפרה לי שהיא הולכת לישון כל יומיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    14/03/2010

נראה לי שסירקדין איננה התרופה עבורך.
    עלייך להתייעץ עם הרופא שמטפל בהפרעת הקשב שלך ולהגיע עימו לטיפול אופטימלי, כזה שלא יפגום בשינה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו