נדודי השינה תמיד תמיד היו ובשנים הא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי השינה תמיד תמיד היו ובשנים הא
    שירי
    12/03/2010

ובשנים האחרונות "נתתם להם מקום טוב לגדו ל ולהתפתח-
    אני בחורה צעירה שכבר מגיל נערות ואילך סבלה מנדודי שינה קושי לישון רצוף הרבה זמן שנבדק בזמנו בכל מיני בדיקות שכללו בין השאר מעבדת שינה וטיפול עם מלנטונין שלא ככ עזר ,הרבה מתוך השינה הלא רצופה עם הזמן הסתבר והופחת פלאים כטופלה בעיית ה ADHD באבחנה מקיפה שעברתי. ושיפרתי מאוד את חיי אונם עדיין לא מושלם אך שמיים וארץ וכך לאחר כמה שני ם נכנסתי לתחוום בו אני עוסקת בשלוש שנים האחרונות עבודה של משמרות בבתי חולים שונים בארץ בשעות שונות לילות בקרים קרוב ו או רחוק מהבית והדבר באופן טיבעי משמש את המסלול שינה וביוחד אצלי שגם כך היה רעוע שוב אני מוצאת את עצמי חוזרת ל"ימים השחורים ולילות הארוכים " דיברתי עם רופא משפחתי שכמובן מאורה בסיפור והחלטנו שאקח מדי פעם סטילונקס כשאני לא מסוגל ת ללישון בכלל וזה קורה הרבה אך מה שקורה שבאמת השפעת הכדור מהירה ופתרתי את העניין ש ללכת לישון לתת לגוף להכנס לנוח אך ההשכעה ככ קצרה ואחרי שעתיים אני מתעוררת וקמה מהמיטה כן אני קמה הפוכה ומבולבלת אבל זה לא מחזיר אותי ליושן כי זו חלק מן הבעיה שלי וממה שהיה תמיד אם אני קצת מציליחה להיות פעילה אני פעילה ואז יוצא שאני ימים שלמים כמעט ללא מנוחה וכמובן שהדבר בא לידי ביטוי אחכ במשמרת בריכוז במצב הרוח אני במקום מאוד מתוסכל ובקשה שלי היא לדעת אם יש משהו אולי יותר חזק שיאפשר לי ללכת לישון לשינה באמת רצופה אני סובלת מההתעוררות באמצע השפעת הסטילנוקס כי אני מטושטשת אך עדיין פעילה לעשות ועועשה ושה רע..אנא הצעתכם לגמור עם סבל זה שאמור להיות פשוט בחיינו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    14/03/2010

אין ספק שעבודת המשמרות משבשת את יכולתך לישון רצוף וטוב, במיוחד עם רקע כשלך.
    את צריכה לשקול תעסוקה שונה, במקום להיקלע לטיפולים תרופתיים נוספים!

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי אני חושבת בצורה לא נכונה דר

שירי
    14/03/2010

אך אני לא מצליחה לראות איך אני מחליפה עבודה רק " בגלל שאני מתקשה לפתור את בעיות השינה הרבות,
    אין לי ספק שלעשרות ואף מאות אנשים פתרן תרופתי והקלה לאור מצב כמו אלו האם עליי להרים ידיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    14/03/2010

כמו שכתבת ותארת בפירוט יש לך בעיית שינה מורכבת.
    אינני מכירה פתרונות קסם לבעייה שתארת.
    וכן, לעיתים יש צורך לשנות אורח חיים כדי לשמור על הבריאות.
    זו דעתי. ייתכן שיש גישות אחרות.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו