מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישנוניותירון16/10/2007
שלום,
האם דום נשימה קל יכול לגרום לעייפות מרובה? ומה הטיפול לדום נשימה קל במידה וטיפול כירורגי נשלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לארז
ד''ר דליה שכטר-עמיר16/10/2007יש סיבות רבות לעייפות במשך היום, פרט להפרעת נשימה בשינה, ובמיוחד מיעוט שעות שינה בלילה. לעיתים גם הפרעת נשימה קלה בשינה עלולה לגרום לעייפות אבל יש כאמור לשלול גורמים נוספים.
טיפולים נוספים להפרעה קלה: הפחתה במשקל אם קיים עודף; שינוי תנוחת שינה אם ההפרעה רק בתנוחת גב; התקן פה שמקדם את הלסת התחתונה.
בברכה,
ד"ר שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ירון16/10/2007תודה על התשובה.
1.האם יש השתתפות של קופ"ח על ההתקן?
2.אני בן 19.5 וbmi שלי הוא 24.
הורדה במשקל יכולה לעזור למרות שאני במשקל מתאים? (אני מלא).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלארז
ד''ר דליה שכטר-עמיר18/10/20071. אין השתתפות.
2. ה-BMI שלך בתחום התקין. אין צורך להפחית במשקל.
ו-3. האם נבדקו גורמים אחרים של עייפות?
בברכה,
ד"ר שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדקו ונשללו
ירון18/10/2007דבר נוסף- האם זה נכון ששינה מרובה (נניח של 12 שעות) מעייפת? אם כן אז מדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה מרובה ועייפות
ד''ר דליה שכטר-עמיר18/10/2007ה"סוד" עם שינה שיש לישון את מס' השעות לו הגוף זקוק - לא פחות וגם לא יותר, וגם - להקפיד על שעות סדירות ככל שניתן. כל אחד יודע בערך כמה שעות שינה נכונות עבורו כדי שיתעורר רענן ולא יחוש עייפות במשך היום.
מדוע יותר מדי שעות שינה אינן תורמות לרעננות? אני לא יודעת לתת הסבר מדעי.
בברכה,
ד"ר שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארז???????? משה כמובן! סליחה
ד''ר דליה שכטר-עמיר18/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)