הפרעת שינה-מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת שינה-מה עושים?
    שירה
    20/03/2010

שלום רב,
    אני אישה בת 35,בריאה,אין לי רקע של מחלות ולא לקחתי תרופות מעולם.
    לפני כשנתיים הכרתי את בעלי וחיי השתנו מקצה לקצה,תוך חודש מהיכרותנו עברנו לגור יחד ותוך 6 חודשים מהיכרותנו נכנסתי להריון ספונטני. לפני שהכרתי אותו ישנתי כמו תינוקת מעולם לא הכרתי הפרעת שינה. במשך 3 חודשים מהיכרותינו כמעט לא ישנתי,ניסיתי כדורי שינה ורגיעונים למניהם אך זה לא עזר. אנשים יעצו לנסות כדורים פסיכיאטריים וביעוץ פסיכיאטרי נטלתי במשך 3 חודשים ציפרלקס,היתה הקלה במצב,אך הוא לא נפתר אז החלטתי להפסיק,מה גם שהיו לכדור תופעות לואי שהפריעו לי. ואז נכנסתי להריון ועם עייפות וכבדות ההריון הבעיה נפתרה,עד שילדתי..ומאז ניסיתי טיפול בפרחי בך,היתה הקלה במצב אך היא עברה. ולאחרונה במשך כ 3 חודשים אני מטופלת בטיפול הומאופתי,יש שיפור במצב אך הוא דינמי,אין לדעת איך יעבור לילי ברגע שנכנסתי למיטה..
    אני אמא במשרה מלאה ועקרת בית ומיותר לציין כמה קשה לתפעל את העסק כאשר לא ישנים..
    אני רוצה פתרון סופי ולא חלקי לבעיה,האם ניתן לפתור לגמרי את הבעיה..? יכול להיות שישנה בעיה פיזית?
    אנא,יעצי לי,אני אובדת עיצות,
    תודה,שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת שינה-מה עושים?

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    20/03/2010

את מתארת שינויים רבים ומשמעותיים מאוד בחייך תוך פרק זמן קצר והרושם שלי שההתרגשות והמתחים שכרוכים בשינויים האלה תרמו להופעה של נדודי השינה.
    ייתכן ששיחות עם פסיכולוג,תירגול טכניקות הרפייה ונטילת כדורי הרגעה לפרק זמן מוגבל עשויים לשפר את השינה.
    ורק לידיעה: אין טיפול קסם שבהינף שרביט יעניק לך שינה כמו שהיתה פעם...

בהצלחה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העצה

שירה
    21/03/2010

שלום שוב,
    אשמח לדעת אם יש לך המלצה על כדורי הרגעה ואיזה השפעה תהיה להם.
    אני מבינה שאי אפשר להעלים את הבעיה כבמטה קסם אך האם במשך הזמן עם טיפול נכון הבעיה יכולה לחלוף? יכול להיות שהגוף צריך להתרגל לכל השינוים שחלו ואז עם הבעיה תחלוף?
    תודה,שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    21/03/2010

עם טיפול נכון ועם הזמן איכות השינה עשויה להשתפר.
    מסיבות מובנות, אינני ממליצה במסגרת הפורום על טיפולים תרופתיים ספציפיים.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו