הפרעת שינה - קימה באמצע הלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת שינה - קימה באמצע הלילה
    נעה
    24/03/2010

שלום רב,
    בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מתעוררת לאחר כ- 4-5 שעות שינה באמצע הלילה.
    אני נוהגת ללכת לישון סביבות 12 בלילה ותמיד ישנתי שינה טובה ללא הפרעות של בערך 7-8 שעות.
    לאחרונה התחלתי למצוא את עצמי קמה בשעות 4 או 5 בבוקר, אני קמה עייפה ולא כי מיציתי את זמן השינה שלי.
    אני מתקשה מאוד להירדם בשנית ונשארת חצי ערה עד שעות הבוקר ואז כשעליי לקום קשה לי מאוד.
    לא שונו אצלי הרגלים כלשהם ואני לא נוטלת תרופות מלבד מה שאני כבר נוטלת שנים (דיאנה, סימבסטטין ואנדרוקור).
    בגלל מחסור בשעות שינה התחלתי לקום עם מיגרנות וזה כמובן משפיע רע מאוד על כל היום שלי.
    מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה תוכלו להמליץ לי לעשות כדי לחזור לישון כמו שישנתי קודם?

תודה מראש
    נעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודה ששכחתי לציין

נעה
    24/03/2010

אם זה חשוב, אני בת 31 ובריאה לחלוטין.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    24/03/2010

סיבה שכיחה ליקיצות כל כך מוקדמות היא הפרעת חרדה / דכאון וכדאי לבדוק טוב בכיוון זה.
    את מציינת שאת בריאה לחלוטין ויחד עם זה נוטלת סימבסטטין ואנדרוקור. האם יש קשר בין התחלת הטיפול התרופתי והשינוי בשינה?

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשאלתך

נעה
    24/03/2010

אין קשר בין לקיחת הכדורים לתחילת היקיצות באמצע הלילה.
    את הכדורים אני לוקחת קרוב ל - 10 שנים ואילו ההפרעות התחילו בשבועיים האחרונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו