מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת שינה - קימה באמצע הלילהנעה24/03/2010
שלום רב,
בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מתעוררת לאחר כ- 4-5 שעות שינה באמצע הלילה.
אני נוהגת ללכת לישון סביבות 12 בלילה ותמיד ישנתי שינה טובה ללא הפרעות של בערך 7-8 שעות.
לאחרונה התחלתי למצוא את עצמי קמה בשעות 4 או 5 בבוקר, אני קמה עייפה ולא כי מיציתי את זמן השינה שלי.
אני מתקשה מאוד להירדם בשנית ונשארת חצי ערה עד שעות הבוקר ואז כשעליי לקום קשה לי מאוד.
לא שונו אצלי הרגלים כלשהם ואני לא נוטלת תרופות מלבד מה שאני כבר נוטלת שנים (דיאנה, סימבסטטין ואנדרוקור).
בגלל מחסור בשעות שינה התחלתי לקום עם מיגרנות וזה כמובן משפיע רע מאוד על כל היום שלי.
מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה תוכלו להמליץ לי לעשות כדי לחזור לישון כמו שישנתי קודם?
תודה מראש
נעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה ששכחתי לציין
נעה24/03/2010אם זה חשוב, אני בת 31 ובריאה לחלוטין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר24/03/2010סיבה שכיחה ליקיצות כל כך מוקדמות היא הפרעת חרדה / דכאון וכדאי לבדוק טוב בכיוון זה.
את מציינת שאת בריאה לחלוטין ויחד עם זה נוטלת סימבסטטין ואנדרוקור. האם יש קשר בין התחלת הטיפול התרופתי והשינוי בשינה?
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתך
נעה24/03/2010אין קשר בין לקיחת הכדורים לתחילת היקיצות באמצע הלילה.
את הכדורים אני לוקחת קרוב ל - 10 שנים ואילו ההפרעות התחילו בשבועיים האחרונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)