מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהבת לישוןמיכל26/03/2010
שלום,
אני בת 20. מאז שאני זוכרת את עצמי אני זקוקה להמון שעות שינה. וכשאני אומרת המון שעות שינה מדובר על 11 שעות ומעלה. בשנים האחרונות אני מרגישה שאם לא יעירו אותי אני לא אתעורר לעולם. בחופשים ובסופי שבוע אני ישנה יותר מ12 שעות, וגם לא קמה בעצמי. אם אני ישנה פחות מ10 שעות אני ארגיש עייפה. זה נורמלי? ובלילה על פי רוב אני מצליחה לישון בלי בעיה בכלל. כשאני ישנה פחות מ8שעות אני מרגישה עייפה בצורה שמקשה עליי לתפקד. ממש חוסר מוטיבציה לעשות פעולות שונות אם זה בעבודה או בבית. יש דרך לטפל בזה? שאני אוכל לישון פחות ולתפקד כרגיל?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר28/03/2010על פניו נשמע שאת שייכת לאותו אחוז קטן מהאוכלוסיה שזקוק לשעות שינה ארוכות במיוחד (בקצה השני נמצאים אלו שמסתפקים במעט שעות שינה).
למעשה לא ניתן לשנות את הצורך הבסיסי בשעות שינה. אפשר להיעזר בתרופות מעוררות לאחר לילות מעוטי שינה (יחסית) כדי לתפקד טוב.
חג שמח,
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)