לא מצליחה להירדם בכלל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להירדם בכלל.
    שרון
    02/04/2010

שלום, אני בת 40 , ללא בעיות בריאותית כלשהן (למעט בלוטת טאירוייד שיצאה תקינה ורופא המשפחה טוען שאין קשר בינה לבין חוסר השינה). לפניי כ 3 חודשים התחילו לי הפרעות שינה קשות אני לא מצליחה כל הלילה להירדם ולכן התחלתי לקחת לפני כחודשיים כדורי שינה בונדרמין (חצי כדור). מרבית הלילות בתקופה זו ניסיתי להרדם בלי "עד שאני נשברת" ב 2או 4 בלילהואז לוקחת את הכדור. אני אובדת עצות ומרגישה נפשית שאם זה ימשך אני פשוט אשתגע, אני לא אעמוד בזה, נהייה לי לפעמים מחשבות אובדניות מעייפות.

ביקשתי מרופא המשפחה הפנייה למרפאת שינה אך הוא אומר שאין לי דום שינה (גם אני חושבת כך) וכן אין טעם שאלך. האם זה נכון, או שהמרפאה יכולה לאבחן גם דברים אחרים שבגללם אני לא ישנה??? והאם אחרי חודשיים או שלושה מתמכרים לכדור, אני ממש מפחדת להיות תלויה בכדורים בגיל כזה? מה אתן מציעות לי לעשות?????
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להירדם בכלל.

הוספת תגובה

• תשובות

ד''ר מיכל לוסטיג
    06/04/2010

בוודאי שמכון שינה מאבחן הפרעות שינה בכללותן ולא רק "דום נשימה בשינה". עליך לדעת שלנדודי שינה לא מתבצעת בדיקת שינה. ובעיקר נדרשת לאבחנה שיחת רופא. ולאחר מכן התווית מסלול טיפולי.
    הדבר הלא נכון הראשון שאת עושה זה המלחמה לנסות ולהרדם. הייתי מעדיפה כי במשך 10 ימים ללא מחשבה מראש תקחי בקביעות כדור שינה ואז תפסיקי אותו.
    במידה וזה לא יעזור כדאי אז להעזר ברופא.
    שיחת רופא במכון שינה עולה כ106 שקלים.

שיהיה לילה טוב
    ד"ר מיכל לוסטיג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך. שרון

שרון
    07/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו