קשיי התעוררות בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי התעוררות בבוקר
    טלי
    08/04/2010

שלום,
    אני בת 33 ואם לשתי תינוקות מאז ומתמיד היו לי קשיי התעוררות בבוקר כי תמיד אהבתי את הלילה. בשנים האחרונות לאחר הלידות כמובן שזה קצת התאזן כשמרוב עייפות נרדמתי מוקדם.
    תמיד תמיד שמעתי את בנותיי בלילה וקמתי אליהן. רק שלאחרונה הקושי היותר גדול שלי הוא להרים את עצמי פיזית מהמיטה. אני שומעת את השעון וערה במיטה ואומרת לעצמי שאני יקום עוד מעט ואז אני שוב נרדמת. אינני מתעוררת בזמן ולכן אני מאחרת לעבודה. אני הייתי שמחה לשמוע למי עליי לפנות ע"מ לבדוק את הבעיה קצת יותר לעומק ע"מ לקבל עזרה מכיוון שזה ממש פוגע לי בחיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי התעוררות בבוקר

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלתה של טלי

דור
    09/04/2010

אני מקווה שלטלי לא אכפת שאני מצרפת את השאלה שלי...
    אני בת 28, אין לי ילדים ומאז גיל מאוד מאוד צעיר אני מאוד מתקשה לקום בבוקר, זה לא עניין של עצלנות אלא ממש חוסר יכולת, אני לא שומעת את השעון (או מתעלמת ממנו לגמרי) וכמעט שום דבר, חשוב ככל שיהיה , לא עוזר לי לקום בקלות.
    זה לא הולך ונעשה קל וזה מקשה עליי את התפקוד מאוד- אני משתדלת לא להתחייב לשום דבר בבוקר (שעות שאנשים נורמאליים עובדים) ומאחרת כרונית למקום העבודה שלי.
    בנוסף, קצת נמאס לי להצדיק את עצמי בעניין ומרגישה שאנשים לא מבינים את הקושי האמיתי הזה.

תודה רבה מראש על העצות....
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדור

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    10/04/2010

כדאי לפנות לייעוץ פרטני כדי לאבחן את הסיבה לקושי עם הבוקר. האם שעון ביולוגי דחוי? האם חסך שינה כרוני?

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לייעוץ במכון שינה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    10/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו