מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיי התעוררות בבוקרטלי08/04/2010
שלום,
אני בת 33 ואם לשתי תינוקות מאז ומתמיד היו לי קשיי התעוררות בבוקר כי תמיד אהבתי את הלילה. בשנים האחרונות לאחר הלידות כמובן שזה קצת התאזן כשמרוב עייפות נרדמתי מוקדם.
תמיד תמיד שמעתי את בנותיי בלילה וקמתי אליהן. רק שלאחרונה הקושי היותר גדול שלי הוא להרים את עצמי פיזית מהמיטה. אני שומעת את השעון וערה במיטה ואומרת לעצמי שאני יקום עוד מעט ואז אני שוב נרדמת. אינני מתעוררת בזמן ולכן אני מאחרת לעבודה. אני הייתי שמחה לשמוע למי עליי לפנות ע"מ לבדוק את הבעיה קצת יותר לעומק ע"מ לקבל עזרה מכיוון שזה ממש פוגע לי בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלתה של טלי
דור09/04/2010אני מקווה שלטלי לא אכפת שאני מצרפת את השאלה שלי...
אני בת 28, אין לי ילדים ומאז גיל מאוד מאוד צעיר אני מאוד מתקשה לקום בבוקר, זה לא עניין של עצלנות אלא ממש חוסר יכולת, אני לא שומעת את השעון (או מתעלמת ממנו לגמרי) וכמעט שום דבר, חשוב ככל שיהיה , לא עוזר לי לקום בקלות.
זה לא הולך ונעשה קל וזה מקשה עליי את התפקוד מאוד- אני משתדלת לא להתחייב לשום דבר בבוקר (שעות שאנשים נורמאליים עובדים) ומאחרת כרונית למקום העבודה שלי.
בנוסף, קצת נמאס לי להצדיק את עצמי בעניין ומרגישה שאנשים לא מבינים את הקושי האמיתי הזה.
תודה רבה מראש על העצות....
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדור
ד''ר דליה שכטר-עמיר10/04/2010כדאי לפנות לייעוץ פרטני כדי לאבחן את הסיבה לקושי עם הבוקר. האם שעון ביולוגי דחוי? האם חסך שינה כרוני?
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לייעוץ במכון שינה
ד''ר דליה שכטר-עמיר10/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)