שילוב לונסטה ורסטוריל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב לונסטה ורסטוריל
    מיקה
    12/04/2010

שלום רב,
    אני חולת סרטן.
    כדי להתגבר על הכאבים רשם לי הרופא כדור שינה זולפידם 10 מיליגרם מתחילת טיפולי הכימותרפיה.
    העניין הוא שהכדור כבר הפסיק לעבוד. עברתי עוד אלה ואלה מינונים של כדורים שלא עזרו ממש. אני כבר 4 חודשים ללא שינה. לאחרונה התחלתי טיפול בסימבולטה 30 מיליגרם. בנוסף נרשם לי רסטוריל לשינה 30 מיליגרם. הבעיה היא שהרסטוריל אכן מרדים אותי אך אני מתעוררת אחרי 3 -4 שעות.
    אתמול ניסיתי על דעתי לונסטה 2 מיליגרם (שקבלתי בעבר ולא ממש עזרה לי להירדמות), ואחרי כשעה לקחתי את הרסטוריל 30 מיליגרם. נרדמתי אכן לאחר כחצי שעה.
    אמנם ישנתי כל הלילה אך התעוררתי הרבה פעמים, כל שעתיים שלוש. נרדמתי לאחר מכן ללא בעיות.
    מה שאומר לי שזו אכן השילוב הנכון עבורי.
    הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. האם זה נכון לשלב לונסטה ורסטוריל???
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב לונסטה ורסטוריל

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    13/04/2010

לפי שמות התרופות אני מניחה שאת כותבת לנו מצפון אמריקה. לונסטה אינו בשימוש בארץ ואין לי ניסיון קליני מעשי עם תכשיר זה. גם רסטוריל אינו בשימוש בארץ.
    ניתן לשלב את שתי התרופות אולם לפי מה שכתבת טיפול זה אינו יעיל במיוחד מאחר שעדיין יש יקיצות מרובות.
    בתחילת ההודעה רשמת שכדור השינה ניתן לך עקב כאבים ולכן ייתכן שנחוץ טיפול יותר "אגריסיבי" בכאבים כדי לשפר את איכות השינה. האם היה ניסיון עם Pregabalin?
    כדאי להתייעץ עם רופא כאב.

כל טוב,
    ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו