מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות יתר בתקופת בחינות הבגרותיעל26/04/2010
היי:)
אני בת 16 ואני בתקופת בגרויות ומגנים וזה תקופה שאני צריכה לישון כמו שצריך וגם להספיק ללמוד אבל יש לי בעיה אני הולכת לישון מוקדם יותר ב11 או 10 וחצי ואני מתעוררת 7 שזה יוצא 8 או 8 וחצי שעות ואז אני ממש ערה במהלך הלימודים בביה"ס וכשאני חוזרת הביתה וצריכה להמשיך לילמוד משו כמו אחרי 20 דקות יש לי עיפות אז אני מנסה ללכת לישון משו כמו 20 דקות ואז אני שוב עייפה וזה לא שי לי בעיה בגוף או משו אני שוקלת בדיוק במשקל שאני צריכה ואני עושה ספורט וגם אוכלת בריא
אז אני תוהה אם תוכלי לענות לי בפורום כי אני לא יכולה ללכת לרופא אין לי זמן כל כך ואני חייבת תשובה דחוף לפני שיהיה מאוחר מידי עם המבחנים .
יכול להיות שזה בגלל שאני בגיל ההתבגרות או שזה בגלל שיש לי הפרעות קשב וריכוז שגורמות לי לברוח מהלימודים על ידי עייפות?
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר26/04/2010לגבי הפרעת קשב איני יכולה לענות לך..
אני מציעה שתרשמי במשך שבוע מתי את הולכת לישון ומתי את קמה, כולל סופי שבוע. ייתכן שתגלי שאת לא ממש ישנה 8 שעות.. ובגילך יש צורך אפילו ביותר שעות שינה.
בהצלחה.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)