מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יקיצה מוקדמתדורון02/05/2010
בן 51 בריא , פעיל ספורטיבית , משפחה חמה ותומכת ועבודה טובה. נחשב אדם רגוע ונינוח.
אני נרדם ללא קושי בסביבות השעה 23 אך מתעורר לקראת השעה 4 בבוקר - התעוררות חזקה וישר מתחבר במחשבות למציאות למרות ניסיונות שלי לספור בלב ולעשות מדיטציה להירגע ולהירדם שוב אני לא מצליח.
אני מתפקד בצורה לא רעה אבל מרגיש שאני משלם מחיר מבחינת מתח , חרדות ומחשבות שליליות שמפריעות לי. בנוסף זה מכניס אותי לחשש לקראת השינה אני מפחד מההתעוררות המוקדמת ומהשעות האלו של משיכת הזמן עד הבוקר.
בסופו של דבר לקראת חמש וחצי אני כבר קם.
אודה לעזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר02/05/2010לא כתבת כמה זמן אתה סובל מיקיצת בוקר מוקדמת.
כאשר מדובר בשינוי מהשינה הרגילה שלך הסיבה עפ"ר מתח / דאגות / חרדה / דכאון ובזה יש לטפל. כדאי לפנות להערכה פסיכולוגית.
ללא טיפול יש חשש מלהיכנס למעגל של חרדה מפני השינה - העצמה של הפרעת השינה וחוזר חלילה, כמו שאתה מתאר.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקיצה מוקדמת
דרור02/05/2010זה העצים בחודשים האחרונים - אבל תמיד הייתי מתעורר מוקדם בסביבות 6.
האם יש סוג של תרופה ללא מרשם שאת ממליצה לנסותה ? או שהפתרון המועדף פניה לפסיכולוג
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לפסיכולוג
ד''ר דליה שכטר-עמיר02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקיצה מוקדמת
דרור02/05/2010זה העצים בחודשים האחרונים - אבל תמיד הייתי מתעורר מוקדם בסביבות 6.
האם יש סוג של תרופה ללא מרשם שאת ממליצה לנסותה ? או שהפתרון המועדף פניה לפסיכולוג
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)