עייפה כל הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפה כל הזמן
    ליאור
    04/05/2010

יש לי בעיה של עייפות כרונית, אני פשוט לא מצליחה להתעורר בבוקר, כל היום, בכל שעה אני יכולה ללכת לישון, חשוב לי לציין כי עשיתי בדיקות דם והן תקינות, הייתי על תרופות נגד דיכאון עד לפני חצי שנה וגם איתם זה היה, בדקתי כל דבר אפשרי.... ואפילו לקחתי 3 שבועות חופש מהעבודה (ירח דבש) ומאז שחזרתי אני עוד יותר לא מוסגלת לעבוד....
    אני עושה ג'וגינג ופילאטיס ואפילו במהלך הספורט אני ממש מסוגלת לעצום עיניים ולישון, זה לא עובר לי כבר כמה שנים ואני כבר לא יודעת מה לעשות... בקרוב אני רוצה להביא ילדים לעולם ואני ממש מפחדת שהעייפות הזו רק תתגבר ואני לא אהיה מסוגלת לתפקד.
    אגב לפעמיים אני ישנה צהריים, בימי שישי לדוגמא, ואם אין לי מינימום שעתיים אני אפילו לא טורחת לישון כי אני אקום עוד יותר גמורה...
    בקיצור אני מחפשת פיתרון, מקווה שיש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפה כל הזמן

הוספת תגובה

• אגב שכחתי לציין, אני בת 26

ליאור
    04/05/2010

ודי בריאה רוב הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    04/05/2010

את מתארת מצב של ישנוניות וצורך בשעות שינה ארוכות.
    אם הבירור הרפואי עד כה לא העלה דבר בקשי הפנייה ללייעוץ ובדיקה במכון שינה.
    יש מס' הפרעות שינה שגורמות לישנוניות כה ניכרת.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו