מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדודי שינה בהריוןדלדל24/10/2007
אני בשבוע 27 להריוני מזה חודש אני סובלת מהפרעות בשינה, יש לציין כי אני נרדמת
יחסית בקלות אולם נוטה להתעורר בממוצע כל שעה וחצי שעתיים , לעיתים אני נרדמת ישר ולעיתים
לוקח לי הרבה זמן להירדם , לאורך זמן אני מרגישה את התשישות המצטברת בעקבות שינה ממש לא איכותית . יש לציין שזה לא משנה מתי אני הולכת לישון , אני מנסה למשוך עד כמה שאפשר וללכת לישון מאוחר וכמובן לא לישון בצהריים . חשוב להדגיש שאיו לכך סיבה הנראית לעין איני סובלת מאי נוחות כלשהו הקשור להריון או ממחשבות חרדתיות . אני מנסה לא להתעסק בזה אבל העייפות המתמדת גורמת לי לחשוב על הנושא כל הזמן ולהיות מתוסכלת ומדוכאת , האם יש פיתרון במצבים אלו , החשש שלי שזה יהפוך לדפוס קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדודי שינה בהריון
דר לוסטיג24/10/2007שכיחים, גם בשל חוסר נוחות שאת טוענת שאינך סובלת גם בשל שינויים הורמונליים , גם בשל מצבי מתח.
מציעה לך ללמוד דרכי הרפיה (כפי שעושים בתחילה ובסוף שיעורי יוגה למשל), להמנע משתיית משקאות מכילי קפאין למינהם, להמנע מביצוע ספורט בשעות הערב ואחהצ.
לעיתים טיפול בביופידבק עשוי אף הוא לעזור.
בהצלחה
ד"ר מיכל לוסטיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)