מבחן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחן
    לינוי
    25/10/2007

לפני כחודשיים התחלתי ללמוד למבחן גדול מאוד שאמור בע"ה להיות בעוד מס' ימים..
    במהלך תקופה זו היו לי נדודי שינה עד שהחלתי ליטול (לסירוגין- לערך שבועיים מהיום) חצי כדור זודורום- כדור שינה..
    בתחילה לקחתי כדור שלם וזה השפיע חזק מאוד ולכן לקחתי חצי..
    אני ישנה כשבע שעות עם חצי הכדור וקמה למחרת בסדר..
    הפחד שלי הוא האם לקחת כדור גם יום לפני המבחן? המדריכים שלנו למבחן אמרו לנו לא לקחת..
    אני חוששת שהכדור לא ישפיע ואז אהיה עייפה יותר או שאשן פחות שעות או שזה ישפיע באיזושהיא דרך על מבחן שבשבילו אני כבר חודשיים יושבת לומדת (וסובלת)
    אשמח מאוד אם תייעצי לי האם יום לפני הבחינה לקחת כדור או עדיף להיות עייפה עד לאחרי המבחן?
    תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבחן

הוספת תגובה

• תשובה ל-לינוי

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    25/10/2007

את כותבת שאחרי נטילת חצי כדור זודורם את ישנה מספיק שעות וקמה למחרת בסדר. אם כך - מה החשש?

לילה טוב,

ד"ר שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החשש שלי

לינוי
    26/10/2007

הלחץ הוא אחר וגדול , אני ישנה בבית מלון ולא בבית..
    אם אני לוקחת כדור וח"וח בכל זאת מתעוררת בלילה , האם זה יכול לטשטש אותי ליום למחרת יותר מהרגיל? זה הפחד העיקרי שלי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-לינוי

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    27/10/2007

אם את נוטלת כדור שינה מדוע שתתעוררי? זה קרה בעבר? וגם אם כן אני מניחה שתוכלי להירדם שנית. אבל האמת - אי אפשר לתת תשובה של מאה אחוז.

בהצלחה.

ד"ר שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת- ומקווה אחרונה

לינוי
    28/10/2007

תודה על איחולי ההצלחה..
    השאלה שלי היא כזו: במידה ואני אקח חצי כדור (ובעבר כן התעוררתי פעם אחת ואכן נרדמתי לאחר מכן- אבל בכל זאת התעוררתי..)
    אבל במידה וכן אתעורר האם חצי הכדור ישפיע עליי ועל יכולת הריכוז בבוקר של המבחן (המבחן בשעה 11) יותר מהרגיל - אם לא אשן או אתעורר כעבור מספר שעות ללא כדור שינה או שההשפעה שלו תעבור ועל כן- עדיף לקחת בכל מקרה..
    תודה על התשובות המהירות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - מקווה אחרונה..

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    28/10/2007

זמן ההשפעה של זודורם קצר ואמור לחלוף עד הבוקר, עם התעוררות או בלי.

בהצלחה.

ד"ר שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו