אייך נגמלים מסטילנוקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אייך נגמלים מסטילנוקס?
    רוני
    09/05/2010

שלום!
    אני נרדמת עם חצי כדור סטילנוקס כבר 15 יום ומאוד רוצה להגמל ולא להתרגל לזה. ניסיתי לרדת לרבע כדור ואינני מצליחה להרדם עם זה, אודה לך אם תוכלי לעזור לי.

אני בת 51, מטופלת בהורמונים (בגלל גיל המעבר וכריתת רחם), זה הדבר היחידי שאני לוקחת.

מחכה לתשובתך.

תודה מראש.

רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אייך נגמלים מסטילנוקס?

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    10/05/2010

קשה לי להאמין שהתרגלת או התמכרת לחצי כדור סטילנוקס תוך 15 ימים. אינני יודעת מה הסיבה לקשיי ההירדמות שלך, כמה זמן את סובלת מזה ומה ניסית בעבר. קשה לכוון אותך ללא פרטים אלה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בהרדמות

לנה
    10/05/2010

שלום
    יש לי בעיה בהרדמות מזה מספר שנים . המצב החמיר לאחר לקיחת פרדניזון במינון גבוה עקב מחלה במשך כמעט שנה. במשך הזמן הורדתי לחצי כדור בונדורמין. הרופאה המליצה לעבור לסירקדין. ניסיתי אתמול והיה לי קשה לקום בבוקרואני עד עכשיו לא מרגישה ממש עירנית.לטענת הרופאה זה כדור עם פחות תופעות לוואי. איך נגמלים לגמרי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    10/05/2010

סירקדין יש ליטול כשעתיים לפני השינה, בסביבות 21-22:00 ולהתמיד לפחות במשך שבועיים כדי לדעת אם הטיפול יעיל.
    סירקדין עשוי לסייע בשלב של הפסקת כדור שינה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו