מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות מוגזמתתתתתתתתתתתתתריקי11/05/2010
שלום אני בת 43 אחרי 3 לידות עובדת 8 שעות יש לי ילד בן 14 וילדה בת שלוש וילדה בת שנה וחצי יש לי עזרא מבעלי אבל אני מרגישה מותשת מאוד אני רק מניכה את הראש ונרדמת בשניה בעלי נוהג אני נרדמת כשאני נוהגת אני חייבת לפצח גרעינים כדי שאני לא ירדם הבדיקות תקינות כולל מעבדת שינה להעיר אותי זה סיוט אני מתעוררת תמיד אבל תמיד עייפה מאוד ובגלל זה אני עצבנית הבעיה לא חדשה מאז הומתמיד הבעיה עייפות נמאס לי זה הורס לי אמון שאני לא ערנית לאחר שינה של 10 שעות אני לא אמורה להתעורר עייפה מתחננת לעזרא תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר12/05/2010לא כתבת מה נאמר לך בסיכומו של דבר במכון השינה!
נסי לבצע רישום מדוייק של שעות השינה שלך בלילה במשך שבוע שלם.
להערכתי מדובר בחסך שינה כרוני בשל אורח חיים תובעני (ואת לא יחידה!).
ייתכן שמטבעך את זקוקה ליותר מ-7-8 שעות שינה בלילה.
ושינה של 10 שעות מדי פעם לא מתקנת חסך שינה כרוני.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)