בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    מורן
    12/05/2010

בוקר טוב,

אני בת 28, רווקה ובריאה, סובלת ממיגרנות ומחלת השימוטו ומטופלת בכדורי אלטרוקסין. במהלך שלושת השבועות האחרונים שנתי אינה טובה. אני מתעוררת כל לילה בסביבות השעה 5 בבוקר, מזיעה בכל גופי. אני נשארת ערה בין מספר דקות לשעה וחוזרת לישון.

כתוצאה מכך, אני עייפה במהלך היום, בשבוע וחצי האחרונים אני עם מיגרנה קלה כמעט כל יום ולא ברורה לי הסיבה, לא להתעוררות באמצע הלילה ולא להזעה ממנה אני סובלת.

אוסיף שכאשר אני מתעוררת, אני לא זוכרת שחלמתי חלום רע ואני לא מתעוררת בבהלה אלא פשוט מתעוררת ומגלה שכולי מים.

אציין גם שבמהלך החודש האחרון אני מחפשת דירה לעבור אליה ועבודה חדשה, כך שאני קצת מוטרדת אך לא משהו שמשפיע עלי במהלך היום (בעבר כאשר הייתי בתקופות של לחץ, סבלתי מלחץ דם גבוה שהיה יורד בהתאם לרגיעה במצב רוחי. בחודש האחרון לחץ הדם שלי תקי).

אשמח לניסיון להבהרת המצב או להפנייה לטיפול שיוכל לעזור לי.

המשך יום נעים ותודה

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    12/05/2010

פני לרופא המטפל בעניין ההזעות הליליות. נחוץ בירור רפואי.
    תפקודי בלוטת התריס תקינים?

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות שינה

מורן
    12/05/2010

בבדיקת הדם האחרונה תפקוד בלוטת התריס היה תקין.
    את הכדורים אני לוקחת כבר 3 חודשים אך עניין השינה החל לפני כשלושה שבועות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמן שעניתי קודם- בירור רפואי

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    12/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו