מצב ערות וחלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב ערות וחלום
    אני
    15/05/2010

היי, טוב אז ככה..
    הגעתי לפה בניסיון לברר מה עובר עליי או לפחות לקבל כיוון.
    קראתי איפושהו בגוגל שמה שיש לי יכול להיות קשור בהפרעות שינה ולכן אני פה.
    בכל מקרה נראה כי פעמים רבות בדקות שלפני ההירדמות, או בדקות, שלאחר ההתעוררות, בעודני שוכבת במיטה, אני חולמת חלומות קצרים על מצבים מציאותיים של שיחות עם אנשים וכו'. השיחות הן ממש שיחות על היומיום ודברים שעברו עליי. מיותר לציין שהמצב מבהיל אותי לחלוטין בשל הדברים הלא מוסברים האלה שבזמן שהוא לא שינה באמצע הלילה אני חולמת. בכל מקרה, היום כשקמתי מהמיטה רצתי לשירותים וכנראה נרדמתי שם וחלמתי חלום שאח שלי צועק על האח הקטן יותר "שיפסיק לשאול כ"כ הרבה שאלות". חוץ מזה אין שום תופעות נוספות. ואני קצת בחרדות מזה כמובן כי אין לי הסבר.
    בקיצור.. מזה יכול להיות? האם זה משהו נפשי? או פיזיולוגי? ולמי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב ערות וחלום

הוספת תגובה

• המשך

אני
    15/05/2010

הא שכחתי לציין.. זה לא קורה לי בכל יום אבל פעם-פעמיים בחודש בערך.. זה די מבהיל!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    16/05/2010

כדאי לפנות לבדיקה במעבדת שינה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו