מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדודי שינה מעיקיםרון20/05/2010
שלום ד"ר ,
אני בן 22 , בריא, בחור חברותי אין לי שום בעיות וכאלה,
אציין שכבר מגיל קטן יש לי קצת בעיות להירדם מהר ואני טיפוס לילי אבל אף פעם לא היה לי כמו בתקופה הזו .
מלפני חודש התחילו לי בעיות שינה דיי רציניות, הכל התחיל שלילה אחד כאשר חזרתי מהעבודה מאוחר בלילה לא הצלחתי להירדם למרות שהייתי נורא עייף וכתוצאה מכך פיתחתי לעצמי חרדה מכך שאני לא יכול להירדם, מאז אני לא ישן טוב לפעמים נרדם רק אחרי שעה שעתיים ואף יותר וגם אז קם כמה פעמים בלילה ולוקח לי קצת זמן עד שאני נרדם שוב, יש ימים טובים יותר ויש ימים טובים פחות , אני מרגיש שהפחד שלי מהשינה הוא הגורם לכך שאני לא נרדם והדבר מעיק עליי מאוד עד כך שהחששות מזה לא עוזבות אותי במשך היום וכשאני רוצה לישון אני לא מצליח לסדר לעצמי את המחשבות בראש ושוב לא יכול להירדם.
אני מרגיש שהשמחת חיים שלי ירדה ואני מפחד שאני אפתח מכך דיכאונות ודברים לא רצויים, הדבר ממש קשה לי אני לא טיפוס כזה שחושב על דברים כאלה אבל זה הכניע אותי, הפחידו אותי לגבי השימוש בכדורי שינה לגבי זה שזה ממכר וכו, מה את מייעצת לי לעשות אני נואש לעזרה.
תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר21/05/2010כדי לשבור את מעגל נדודי השינה מומלץ ליטול בקביעות כדור שנה, מדי ערב, למשך 10-14 ימים ואח"כ לרדת בהדרגה.
רופא המשפחה יכול לרשום לך כדור שינה.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

