נדודי שינה מעיקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדודי שינה מעיקים
    רון
    20/05/2010

שלום ד"ר ,
    אני בן 22 , בריא, בחור חברותי אין לי שום בעיות וכאלה,
    אציין שכבר מגיל קטן יש לי קצת בעיות להירדם מהר ואני טיפוס לילי אבל אף פעם לא היה לי כמו בתקופה הזו .
    מלפני חודש התחילו לי בעיות שינה דיי רציניות, הכל התחיל שלילה אחד כאשר חזרתי מהעבודה מאוחר בלילה לא הצלחתי להירדם למרות שהייתי נורא עייף וכתוצאה מכך פיתחתי לעצמי חרדה מכך שאני לא יכול להירדם, מאז אני לא ישן טוב לפעמים נרדם רק אחרי שעה שעתיים ואף יותר וגם אז קם כמה פעמים בלילה ולוקח לי קצת זמן עד שאני נרדם שוב, יש ימים טובים יותר ויש ימים טובים פחות , אני מרגיש שהפחד שלי מהשינה הוא הגורם לכך שאני לא נרדם והדבר מעיק עליי מאוד עד כך שהחששות מזה לא עוזבות אותי במשך היום וכשאני רוצה לישון אני לא מצליח לסדר לעצמי את המחשבות בראש ושוב לא יכול להירדם.
    אני מרגיש שהשמחת חיים שלי ירדה ואני מפחד שאני אפתח מכך דיכאונות ודברים לא רצויים, הדבר ממש קשה לי אני לא טיפוס כזה שחושב על דברים כאלה אבל זה הכניע אותי, הפחידו אותי לגבי השימוש בכדורי שינה לגבי זה שזה ממכר וכו, מה את מייעצת לי לעשות אני נואש לעזרה.
    תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדודי שינה מעיקים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    21/05/2010

כדי לשבור את מעגל נדודי השינה מומלץ ליטול בקביעות כדור שנה, מדי ערב, למשך 10-14 ימים ואח"כ לרדת בהדרגה.
    רופא המשפחה יכול לרשום לך כדור שינה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו