מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש עצהחרד מאוד23/05/2010
שלום לך
יש לי אח במצב דיכאוני שבעבר היו לו דיבורים אובדניים,
ויש לו בעיות שינה, הוא לא מצליח להרדם, יש לו הרבה מאוד מחשבות איזה שעתיים לפחות עד שהוא נרדם,
ובעקבות זאת כמה פעמים הוא הלך לרופא שנתן לו כדורי שינה להרדמות.
אתמול תפסתי אצלו בחדר 5 חבילות כדורים מסוכנים חזקים מאוד, 2 חבילות של כדורים מסוג "וואבן" ועוד 3 חבילות של כדורים מסוג "נומבון", כמעט 150 כדורי שינה , שאם פתאום יהיה לו לא טוב הוא יכול להתאבד אתם!
לקחתי לו את כל הכדורים וכעת לילה אני נותן לו כדור אחד נומבון לפני השינה,
אך אני מאוד חרד,
אני זקוק לעצה מה לעשות, שכן בעתיד הוא יכול להמשיך ולאגור כדורים כאלו ולהחביא אותם,
ואם הוא יהיה חלילה במצב רוח רע זה יכול להביא להתאבדות, בליעה של 150 כדורים ומוות וודאי!
אין כדורי שינה או הרדמה אחרים שבליעה שלהם פחות מסוכנת?? אני מאוד אשמח לעזרה.
הוא מטופל בטיפול פסיכיאטרי טיפול יום והם יודעים שיש לו מחשבות אובדניות כבר הרבה זמן ויש לו טיפול עם מספר כדורים פסיכיאטריים, ציפרמיל ,אדרונקס ופרפנאן זה עוזר בעקרון בתקופה האחרונה ברוב הזמן,
אך מספיק שתהיה לו תקופה קצת רעה וזה יכול להביא לידי התאבדות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר23/05/2010נא לפנות לפסיכיאטר המטפל!
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)