מבקש עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש עצה
    חרד מאוד
    23/05/2010

שלום לך

יש לי אח במצב דיכאוני שבעבר היו לו דיבורים אובדניים,
    ויש לו בעיות שינה, הוא לא מצליח להרדם, יש לו הרבה מאוד מחשבות איזה שעתיים לפחות עד שהוא נרדם,

ובעקבות זאת כמה פעמים הוא הלך לרופא שנתן לו כדורי שינה להרדמות.

אתמול תפסתי אצלו בחדר 5 חבילות כדורים מסוכנים חזקים מאוד, 2 חבילות של כדורים מסוג "וואבן" ועוד 3 חבילות של כדורים מסוג "נומבון", כמעט 150 כדורי שינה , שאם פתאום יהיה לו לא טוב הוא יכול להתאבד אתם!
    לקחתי לו את כל הכדורים וכעת לילה אני נותן לו כדור אחד נומבון לפני השינה,
    אך אני מאוד חרד,
    אני זקוק לעצה מה לעשות, שכן בעתיד הוא יכול להמשיך ולאגור כדורים כאלו ולהחביא אותם,
    ואם הוא יהיה חלילה במצב רוח רע זה יכול להביא להתאבדות, בליעה של 150 כדורים ומוות וודאי!
    אין כדורי שינה או הרדמה אחרים שבליעה שלהם פחות מסוכנת?? אני מאוד אשמח לעזרה.

הוא מטופל בטיפול פסיכיאטרי טיפול יום והם יודעים שיש לו מחשבות אובדניות כבר הרבה זמן ויש לו טיפול עם מספר כדורים פסיכיאטריים, ציפרמיל ,אדרונקס ופרפנאן זה עוזר בעקרון בתקופה האחרונה ברוב הזמן,
    אך מספיק שתהיה לו תקופה קצת רעה וזה יכול להביא לידי התאבדות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש עצה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    23/05/2010

נא לפנות לפסיכיאטר המטפל!

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו