לא מצליח להרדם ולא מצליח להתעורר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח להרדם ולא מצליח להתעורר..
    לא מצליח לקום
    23/05/2010

שלום אני בן 22 אחרי צבא.
    מאז שאני זוכר את עצמי היה לי קשה להרדם וקשה להתעורר וזה הציק לי קצת בבית ספר. בצבא קצת היה לי יותר קל להרדם אבל קשה להתעורר וזה יצר לי הרבה בעיות.
    לאחר שחרורי התחלתי לעבוד אבל אני עובד רק בצהריים או בשעות הבוקר המאוחרות 10-12 כי אני מפחד לא לקום... אני גם הולך לישון ממש מאוחר כי אני לא מצליח להרדם אז אני יושן בשעות 2-3 ואפילו 4 לפנות בוקר...
    בשישי האחרון הייתי אמור להיות בעבודה בשעה ורבע בבוקר והלכתי לישון לילה לפני בשעה 2, שמתי שעון מעורר ונרדמתי.... מה שקרה זה שפשוט לא שמעתי את השעון... בכלל.. וכתוצאה מזה איחרתי לעבודה, זה גורם לי לתסכול רב.. אתמול הלכתי לישון ב 4 וסתם שמתי שעון ל 11 וחצי בבוקר כדי לראות אם אני אתעורר.. והתעוררתי ב 12 אחרי 5 שיחות שלא נענו מחברה שלי ואחרי שהשעון המעורר צלצל.. אני מניח שהוא צלצל כי לא שמעתי כלום! פשוט התעוררתי..

השאלה היא איך אני פותר את הבעיה הזאת. אני בטוח שזאת בעיה שהיא נטו אצלי כי חברה שלי עובדת כל יום ב 6 והולכת לישון ב 12-1 וקרה מהשעון המעורר.. אני פשוט לא שומע את זה וזה מפחיד אותי זה פוגע לי בחיים.. מה עושים עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אותה בעיה..

אלון
    24/05/2010

אותה בעיה בדיוק.. רק קצת יותר בהגזמה, אני בן 24 הייתי בקרבי ומאז השחרור לא מצליח לישון בלילה ולא לקום בבוקר, למעשה אצלי זה כבר לישון בבוקר.. אני ממש מתוסכל ניסיתי למגר את זה כמה פעמים זה מצליח יום יומיים וחוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליח להתעורר

לא מצליח לקום
    24/05/2010

גם אני הייתי בקרבי עוד הייתי מפקד, זה לא שיש לי איזה הפרעה בעייתית להרדם בגלל הצבא סתם פשוט עושה כל מיני שטויות ודוחה את השינה.. ושאני רוצה לקום אני פשוט לא שומע כלום לא שעונים מעוררים לא כלום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    24/05/2010

אתה מתאר דחייה של זמן השינה בגלל "כל מיני שטויות".
    אז דבר ראשון תקבע זמן שינה ותקפיד עליו.
    אבל ייתכן שזה לא ילך מפני שיש לך שעון ביולוגי דחוי שמכתיב לך זמן הירדמות מאוחר וקושי להתעורר בבוקר. את זה אפשר לברר במכון שינה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו