הפרעות שינה חמורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות שינה חמורות
    א
    30/05/2010

שלום רב, בעלי משתמש בכדורי שינה מסוג "סטילנוקס" מזה כ- 3 שנים כמובן שהמינון עלה ולפעמים הוא נוטל בלילה 3 כדורים ועדיין אם כל זה הוא מתעורר המון וברוב המקרים הוא עובר לסלון ומנסה להשלים שם את השינה אך לא תמיד הוא מצליח. אציין כי הוא עובד הרבה שעות ביום, בחודשים האחרונים אני שמה לב להתנהגות מאד לא יציבה במצב רוח שלו, הרבה רגשות מעורבים נטייה לדיכאונות בקיצור שינויי מצב רוח מקצה לקצה , הרבה עייפות ועצבנות במשך היום. אני בטוחה שהוא פיתח תלות לגדורים והוא אפילו לא מנסה להירדם בלי.
    (וזה עוד על קצה המזלג)
    אני מאד רוצה לעזור לו אך אין לי את הכלים אשמח לשמוע מכם לגביי המלצות למומחים בהפרעות שינה, גמילה מכדורי שינה וכל מה שיכול לעזור לבעלי לחזור לחיים נורמליים
    תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות שינה חמורות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    30/05/2010

אני מציעה לפנות בשלב ראשון לייעוץ אצל פסיכיאטר ואם ימצא לנכון - יפנה את בעלך לייעוץ במכון שינה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו