לא ישנה בלילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ישנה בלילות
    שושנה
    01/06/2010

אני כבר חצי שנה לא ישנה בכלל בכלל בלילה גם לא לחצי שעה אני קמה עייפה ברמות בבוקר וקשה לי מאוד לקום לעבודה ולתפקד כמו בן אדם. הרופא שלי הפנתה אותי למעבדת שינה ויש לי תור רק עוד שבוע וחצי גם אף כדור לא עזר לי ניסיתי הכל 5 סוגי כדורי שינה. האם במעבדה יוכלו לעזור לי ויהיה פתרון כי ניסתי כבר את כל הכדורי שינה ואף אחד לא עזר לי
    תודה מראש
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ישנה בלילות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    02/06/2010

אני מקווה שאת מוזמנת לשיחה לפני הבדיקה. אם את לא ישנה בלילה בדיקת שינה לא תקדם..
    וכן, במכון שינה אמורים לאבחן הפרעות שינה ולהציע טיפול.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שושנה
    02/06/2010

הייתי בשיחה לפני הבדיקה והציעו לי לעשות בדיקת שינה במעבדה.
    אני כבר מתה לישון חצי שנה בלי שעת שינה. מה האופציות מלבד כדורים ושיחות? האם יש זריקות או משהו יותר חזק בשביל שאני אוכל לחזור להירדם כמו לפני חצי שנה?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא למיטב ידיעתי

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    03/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו