הפסקת עישון והפרעות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון והפרעות שינה
    אד
    05/06/2010

לפני שנה הפסקתי לעשן ובשמחה. באותה תקופה החלו הפרעות שינה המלוות אותי עד היום.
    הבעיות יכולות לזוז משינה קלה ועירנויות רבות ועד לנדודי שינה ממש.
    אין צורך לפרט לגבי תחושת העייפות ביום.
    במכון לשינה אובחנתי כבעל דום נשימה קל.
    האם יש עדויות על כך כי הפסקת עישון עשויה במיקרים מסוימים להביא להפרעות שינה. אם כן היש מה לעשות בנידון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון והפרעות שינה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    06/06/2010

מדובר בתסמונת גמילה מניקוטין והדרך להפחית את הסימפטומים היא ע"י תמיכה תרופתית לפרק זמן מסויים.
    תמצא הרבה חומר בפורום גמילה מעישון.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חמצן למח

שמואל
    10/06/2010

אני בן 50 מעשן הרבה בזמן האחרון מתעורר מישנה בלי חמצן ומרגיש שלא עולה לי חמצן למח ומתחיל להלחץ עד שמישהו מבני הבית יוצא איתי לרחוב.מחכה דרך קופת חןלים כללית לתור למעקב שינה שאומרים שאולי יהיה בעוד חצי שנה אבקש אם מישהו יכול לעזור לי כי בקצב הזה לא הגיע לחציא שנה בחיים תודה שמואל 0505555072 אני לא ישן בלילות וחושש להחנק מה אני אמור לעשות כדי לקבל הכוונה וטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    10/06/2010

למה חצי שנה?
    בקש הפנייה מרופא אאג.
    וגם - כדאי מאוד להפסיק לעשן!

ד"ר דליה שכטר-עמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו