מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת עישון והפרעות שינהאד05/06/2010
לפני שנה הפסקתי לעשן ובשמחה. באותה תקופה החלו הפרעות שינה המלוות אותי עד היום.
הבעיות יכולות לזוז משינה קלה ועירנויות רבות ועד לנדודי שינה ממש.
אין צורך לפרט לגבי תחושת העייפות ביום.
במכון לשינה אובחנתי כבעל דום נשימה קל.
האם יש עדויות על כך כי הפסקת עישון עשויה במיקרים מסוימים להביא להפרעות שינה. אם כן היש מה לעשות בנידון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר06/06/2010מדובר בתסמונת גמילה מניקוטין והדרך להפחית את הסימפטומים היא ע"י תמיכה תרופתית לפרק זמן מסויים.
תמצא הרבה חומר בפורום גמילה מעישון.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חמצן למח
שמואל10/06/2010אני בן 50 מעשן הרבה בזמן האחרון מתעורר מישנה בלי חמצן ומרגיש שלא עולה לי חמצן למח ומתחיל להלחץ עד שמישהו מבני הבית יוצא איתי לרחוב.מחכה דרך קופת חןלים כללית לתור למעקב שינה שאומרים שאולי יהיה בעוד חצי שנה אבקש אם מישהו יכול לעזור לי כי בקצב הזה לא הגיע לחציא שנה בחיים תודה שמואל 0505555072 אני לא ישן בלילות וחושש להחנק מה אני אמור לעשות כדי לקבל הכוונה וטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר10/06/2010למה חצי שנה?
בקש הפנייה מרופא אאג.
וגם - כדאי מאוד להפסיק לעשן!
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)