מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות שינה לאחר אירוע של סינקופהעפרי08/06/2010
שלום רב!
אני בת 32 בריאה בדר"כ.
לפני כחודש קמתי משינה והתעלפתי.
ערכתי בדיקות שלא העלו דבר. חשוב לי לציין שהעילפון הזה קורא השנה בפעם השנייה בסיטואציה דומה.
מאז העילפון האחרון שלי דהיינו חודש ימים, קשה לי להרדם יום ביומו באופן קבוע. אני מוצאת את עצמי עירה שעות ארוכות בלילה. גם שאני נרדמת אני חשה את עצמי חצי עירה. יש ימים שאני נשברת ולוקחת כדור שינה.
לצערי היום חודש אחרי המקרה בעיות השינה שלי לא נפתרו כלל.
מיותר לציין שבשבוע האחרון התחלתי להרגיש את תופעות הלוואי לכך. אני קמה עם כאבי ראש. תחושה של חולשה לפני עילפון. ודופק גבוה.
לעיתים מופיע לי תחושה של נימול בראש ובגוף.
החוסר שינה לא מטיב עם גופי. בלשון המעטה.
אני לא מבינה מה השתבש אצלי? תמיד כל עיניין השינה אצלי היה מושלם!!
איך יוצאים ממעגל האימה הזה? ומחזירים את הגוף למצב הקודם.
נ.ב- בשבוע הראשון להתעלפות סבלתי מחרדה קלה בעיקבות האירוע ולכן קיבלתי אלפרד שממש לא סייע לי להירדם. לעיתים אני לוקחת לפני השינה קלמנרבין או/ו כדור שינה.
אני לא מעוניינית להתמכר לכדורים האלה?
זקוקה לעזרה בבקשה
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר09/06/2010עברת אירוע סמוך להתעוררות ובעצמך ציינת שהיתה חרדה קלה עקב כך. נראה שהחרדה היא הטריגר לנדודי השינה ונכנסת כבר למעגל של חוסר שינה - דאגה ומחשבות - החמרת נדודי השינה וחוזר חלילה.
ייתכן שטיפול התנהגותי-קוגניטיבי ממוקד יעזור לך לשוב ולישון טוב.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)