מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקא ישן טוב , אבל...אייל10/06/2010
ידועה השפעת שינויי מזג האויר על הופעת מיגרנה .
ליפני ובזמן אובך , מוזהרים הלוקים במערכת הנשימה מפני התקפי אסטמה .
האם מוכר וידוע השפעת מזג אויר גם על הרגשה כללית ?
כדי להיות יותר ספציפי :
לפני ובזמן שרב ( כמו היום , למשל ), אני מרגיש " סמרטוט ".
המשמעות עבורי שכטריאתלט חובב , העוסק באימוני סיבולת ארוכים , ימי שרב , מנטרלים אותי מאימונים : אין לי כח , אין לי חשק לצאת להתאמן , מה שפוגע ברצף אימונים והכנות לתחרויות.
בפורום מזג אויר ניסו להסביר את ההרגשה כקשורה לירידה בלחץ אטמוספרי של שקע שרבי . הסבר נוסף - יונים חיוביים באויר בזמן שרב אותם אפשר לנטרל ע"י יוניזטור .
האם מוכרת וידועה תופעה זאת? מה המנגנון , ההסבר ( במידה ומוכרת וידועה התופעה )? האם ואיך אפשר להמנע או להתמודד עם זה ( כלומר - לא לותר על אימונים ) ?
אודה על תשובתך ואשמח לקבל הפניה לקריאה על התופעה והפתרונות לה .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דליה שכטר-עמיר10/06/2010כן, מזג אויר לא נוח משפיע על ההרגשה הכללית, אבל נראה לי שפנית לפורום הלא מתאים.
אנחנו עוסקים בהפרעות שינה ועייפות הקשורה לכך.
ד"ר דליה שכטר-עמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)