עייפות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות יתר
    אלונה
    21/06/2010

שלום אני בת 21 וסובלת מעייפות יתר וחוסר אנרגיות במהלך היום.
    הרגליה האכילה שלי בריאים ותקינים אני מאד פעילה במהלך היום,לא ישנה בצהריים וישנה בין 6-10 שעות בלילה(משתנה) שעות השינה שלי אינן קבועות אך נעות בטווח של שלוש שעות.
    אני שותה בין כוס לשתיי כוסות קפה ביום ושגרת היום שלי משתנה(אני עובדת במשמרות בוקר או ערב)מחסור האנרגיות שלי מתבטא בפיהוקים רבים במהלך היום,דמעות עייפות ולפעמים אף מצב רוח ירוד עקב העייפות.
    אשמח אם תוכלי לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות יתר

הוספת תגובה

• חלק מהתשובה בשאלה

ד''ר דליה שכטר-עמיר
    23/06/2010

בהנחה שלא מדובר בדיכאון או בהפרעה רפואית כמו תת פעילות של בלוטת התריס, אנמיה, חוסר ויטמין B12 וכד':
    שעות שינה לא מסודרות ולעיתים לא מספיקות הן סיבה שכיחה לעייפות וחוסר אנרגיה. ייתכן ש-6 שעות לא מספיקות לך, גם אם זה קורה רק פעמיים-3 בשבוע.
    נסי לסדר את שעות השינה כך שתלכי לישון בערך באותה שעה מדי יום, למשך 7-8 שעות (אבל כל לילה!). להערכתי תרגישי הטבה.

ד"ר דליה שכטר-עמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

אלונה
    23/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

אלונה
    23/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו