הצילו!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו!!!
    רחלי
    24/06/2010

שלום רב,
    רציתי לקבל עצה לגבי בעיה אצל בן זוגי,
    הוא לא מצליח להתעורר בבוקר בדרך נורמלית וכך מונע מעצמו הנאות ויוצר מצבי לחץ ועצבים!
    הבחור בן 28, עובד כמה שעות ביום (עבודה פיזית) ולמרות שמספיק לישון שעות שינה רצופות
    (6-8 ולפעמים גם יותר) אין אפשרות להעיר אותו בזמן, הוא מתעצבן וקשה לו וכך יוצא שזמן ההתארגנות שלו הוא ממש 5 דקות במקום להנות מהתעוררות נעימה ונורמלית
    אם ישנן דרכים ועצות להעיר אותו אשמח לדעת (מעבר לעצה להיבדק)
    הרי בסופו של דבר הוא כן מגיע לעבודה... רק חבל שבדרך התעוררות כזאת....
    תודה מראש, רחלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו!!!

הוספת תגובה

• תשובה להצילו

עמית גרין
    27/06/2010

שלום לך,
    ראשית אני חושב שהאחריות על ההשכמה וההיתעוררות בגיל 28 היא של בן זוגך. לדעתי, האופן שבו הוא בוחר להתעורר ולנהל את חייו הן שלו ולעניות דעתי את לא צריכה לקחת אחריות על כך. במידה וההתנהגות שלו בבקר פוגעת בך את יכולה לומר לו זאת ולמעט בתקשורת ומגע עימו בבקר עד שהוא מתעורר.

בברכה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובכל זאת-

רחלי
    28/06/2010

ברור לי שהאחריות מוטלת עליו, העניין הוא האם זאת באמת בחירה שלו או שזה קושי שניתן לטפל בו, לכן פניתי לקבל עצה, זה לא פוגע בי אלא אכפת וחשוב לי שיהיה לו טוב...
    אם ישנן עוד עצות אשמח לקבל, תודה בכל אופן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

עמית גרין
    29/06/2010

שלום לך,
    לצערי אין לי מה להוסיף או לחדש

בברכה

עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו